Friday 24 September 2010

«Έπιασα τον πατέρα μου να ασελγεί σε 5χρονο»

Η συγκλονιστική κατάθεση γνωστής τηλεοπτικής παραγωγού

Με λεπτομέρειες που σοκάρουν, περιέγραψε στο Τριμελές Εφετείο Χαλκίδας τα όσα αντίκρισε μπαίνοντας στο πατρικό της σπίτι, πασίγνωστη παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ο ίδιος της ο πατέρας ασελγούσε στην 5χρονη κόρη της οικιακής βοηθού με την ανοχή της μητέρας αλλά και της μεγαλύτερης αδερφής του μικρού παιδιού.
«Μπήκα στο σπίτι και τον έπιασα να ασελγεί εις βάρος του παιδιού της Αλβανίδας που τον φρόντιζε. Είχε εξαναγκάσει την μικρή σε ασελγείς πράξεις. Με την ανοχή της μητέρας αλλά και της 18χρονης κόρης της, ο πατέρας μου ασελγούσε στο κοριτσάκι δίνοντας του κάποια ανταλλάγματα».

Η τηλεοπτική παραγωγός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ανέφερε στο δικαστήριο ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας της παρουσίαζε τέτοια συμπεριφορά. Τα ίδια, όπως υποστήριξε, έκανε και στις δύο ξαδέρφες της.
πηγή

2 comments:

  1. Με πολύ ευχαρίστηση θα τον έκοβα κομματάκια κομματάκια και δεν θα είχα καθόλου τύψεις για αυτό που θα έκανα. Και είμαι σίγουρη ότι όλες οι μητέρες που αγαπούν τα βλαστάρια τους θα συμφωνήσουν μαζί τους, και ας με πείτε απολίτιστη. Τι να κάνουμε? Τα μητρικά ένστικτα είναι και πρωτόγονα.

    ReplyDelete
  2. Σε κανένα να μη συμβούν αυτά, σε κανένα ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki