Saturday 18 September 2010

Εξαρθρώθηκε σπείρα σωματεμπορίας, μαστροπείας και εμπορίας ωαρίων

Σπείρα σωματέμπορων, η οποία εξαπατούσε γυναίκες από τη Βουλγαρία, με σκοπό την εκμετάλλευσή τους αλλά και την εμπορία ωαρίων, τα οποία τους αφαιρούσε, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά αλλοδαποί, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας Βούλγαροι πολίτες, καθώς ένας 47χρονος Ελληνας γιατρός, που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της σωματεμπορίας, της μαστροπείας και του εμπορίου ανθρώπων.
Αναζητεί ακόμη μια 20χρονη υπήκοος Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε σε συνεργασία με τις βουλγαρικές αρχές, διακινούσε στη χώρα μας γυναίκες από την Βουλγαρία, τις οποίες στη συνέχεια εξέδιδε στο κέντρο της Αθήνας, παρακρατώντας τα χρήματα, ενώ εμπορευόταν και τα ωάριά τους.

 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ασφάλειας, δύο από τους αλλοδαπούς χορηγούσαν φάρμακα σε μια από τις Βουλγάρες, τα οποία χορηγούσε ο 47χρονος γιατρός κλινικής μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Στη συνέχεια και επί 12 ημέρες της έκαναν ενέσεις και αφού στο ενδιάμεσο την είχαν οδηγήσει τρείς ακόμη φορές για εξετάσεις, ο 47χρονος γιατρός της αφαίρεσε, εντός της κλινικής, οκτώ ωάρια, έναντι αμοιβής.Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

έθνος

1 comment:

  1. ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki