Friday 8 October 2010

Σκότωσε και βίασε και την 15χρονη ανηψιά του Sarah Scazzi
«Ho violentato Sarah dopo averla uccisa»

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας 
από τη δολοφονία μίας 15χρονης κοπέλας, 
η οποία αγνοείτο από τις 26 Αυγούστου.

«L'ho strangolata con una cordicella mentre era di spalle e ho abusato di lei dopo che era già morta»
Η άτυχη 15χρονη δολοφονήθηκε από το θείο της, ο οποίος την στραγγάλισε επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του.
Αυτόν τον άγγελο σκότωσε και βίασε το κτήνος...
Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία πληροφορήθηκε το θάνατο της κόρης της κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία λάμβανε χώρα στο σπίτι του...δολοφόνου.
Η Κοντσέτα Σεράνο καθόταν στην τραπεζαρία του σπιτιού τού θείου και σοκαρισμένη, ακούστηκε να μουρμουρίζει «ο κουνιάδος μου είναι αθώος» και «δεν μπορώ να το πιστέψω».

Το βράδυ της Τετάρτης, η παρουσιάστρια της εκπομπής της RΑΙ3 που ασχολείται με την ανακάλυψη εξαφανισμένων προσώπων, την πληροφόρησε ότι «ένα από τα πρόσωπα» που ανακρίνονταν από την αστυνομία του Τάραντα είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τη 15χρονη Σάρα Σκάτσι και ότι βρέθηκε το πτώμα του κοριτσιού.
Ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν, έγιναν κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο του θείου, του Μικέλε Μισέρι, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, την αδελφή τής Σεράνο, ανακρίνονταν ήδη.
Η Σάρα εξαφανίστηκε στις 26 Αυγούστου ενώ περπατούσε τη μικρή απόσταση ανάμεσα στην πόλη Αβετράνα και το σπίτι του θείου της, όπου επρόκειτο να συναντήσει μια εξαδέλφη της, προκειμένου να πάνε για μπάνιο.
Ο εισαγγελέας του Τάραντα ανακοίνωσε πως η αστυνομία ανέσυρε την Πέμπτη από μια στενή στέρνα το πτώμα ενός ξανθού κοριτσιού που έμοιαζε στη Σάρα. Ο Μισέρι ήταν αυτός που τους οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο και ομολόγησε ότι σκότωσε τη Σάρα.
Ο εισαγγελέας αρνήθηκε να σχολιάσει όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο δράστης ασέλγησε στο άψυχο σώμα του κοριτσιού και δήλωσε ότι η αρχική εξέταση του πτώματος έδειξε πως η Σάρα «δεν υπέφερε» πριν από τον στραγγαλισμό της.
Ο θείος ομολόγησε έπειτα από ανάκριση που διήρκεσε 12 ώρες. Οι υποψίες στράφηκαν σε εκείνον, καθώς πριν από μία εβδομάδα, είχε παραδώσει στην αστυνομία το καμένο κινητό τηλέφωνο της Σάρας ισχυριζόμενος ότι το βρήκε την ώρα έκαιγε φύλλα κοντά στο σπίτι του.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki