Monday 28 November 2011

Γαλλία: πατέρας έβαλε το παιδί του στο πλυντήριο
και το σκότωσε!

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου ενός τριχρονου αγοριού τριών ετών στη Γαλλία, που συνέβη όταν ο πατέρας του για τον τιμωρήσει, τον έβαλε στο πλυντήριο ρούχων, το έθεσε σε λειτουργία και το σταμάτησε όταν το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

France : Une punition tourne mal, un père tue son fils dans un lave-linge

Una foto de Bastien, el niño asesinado
por su padre en la lavadora

French father charged after boy killed in washing machine

Ο λόγος που τιμώρησε με θάνατο τον γιο του Μπαστιέν, είναι επειδή πέταξε στην τουαλέτα την ζωγραφιά ενός συμμαθητή του.

Η μητέρα του τον έβγαλε από το πλυντήριο και τον πήρε αγκαλιά, ενώ η δήλωση μιας γειτόνισσας συγκλονίζει: «Ήταν σαν διαλυμένη κούκλα. Αισθάνθηκα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του. Δεν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει».
Την αλήθεια της υπόθεσης έφερε στο φως η πεντάχρονη αδερφή του τραγικού θύματος, ενώ η μητέρα πήρε το άψυχο σώμα του γιου της αγκαλιά, έτρεξε στη γειτόνισσά της και είπε ψέματα πως ο μικρός έπεσε από τη σκάλα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Le Parisien". 
Η πεντάχρονη αποκάλυψε, επίσης, ότι ο άρρωστος αυτός πατέρας είχε επαναλάβει πολλές φορές αυτή την εγκληματική ενέργεια.
Οι γείτονες θυμούνται ότι και πριν το ανατριχιαστικό περιστατικό, ο 33χρονος άνδρας αντιμετώπιζε τον Μπαστιέν ως ανεπιθύμητο παιδί από όταν ήταν βρέφος, χωρίς να διστάζει π.χ. να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki