Tuesday 21 October 2014

Οι Βρετανοί τώρα εκλιπαρούν την Ελλάδα, για “ενίσχυση” κατά των παιδεραστών - παιδοβιαστών…

Μετά και την κτηνωδία του Ρόδερχαμ όπου 1400 παιδικές ψυχές έπεσαν στα νύχια ισλαμιστών βιαστών ανηλίκων, οι Βρετανοί στρέφονται τώρα στην Ελλάδα για να τους μεταφέρει την τεχνογνωσία της προφύλαξης των αθώων ψυχών.

Μέχρι πρότινος βέβαια, αθώες ψυχές στην Βρετανία θεωρούντο οι βιαστές παιδιών που απολάμβαναν προστασία λόγω… θρησκεύματος! Αντίθετα με τα θύματα τους που αφέθησαν απροστάτευτα στα νύχια τους.
 
Μας ειρωνευονται για τα γλυπτά, μας χλευάζουν για το χρέος, μας ζητούν όμως να προστατεύσουμε τα παιδιά τους… που άφησαν βορά στα νύχια βιαστών!

Μετά από αίτημα της Βρετανικής κυβέρνησης και προσωπικά του Κάμερον (τι έγινε Ντέιβιντ; Τώρα που οι Οθωμανοί… βιάζουν τα παιδιά σας, δεν είμαστε πλέον “οθωμανική αποικία”;)
ο Βασίλης Κικίλιας και ο Μανώλης Σφακιανάκης με την ομάδα του θα επισκεφθούν την χώρα για να εκπαιδεύσουν τα εκεί κλιμάκια της ΔΗΕ στην καταπολέμηση των καθαρμάτων του διαδικτύου.
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στον εντοπισμό και την εξάρθρωση των καθαρμάτων που αρέσκονται όχι μόνο να βλέπουν βασανισμούς παιδιών αλλά και να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρίσκουν αθώα θύματα.

aftodioikisiola

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki