Tuesday 3 March 2015

Οδηγός 170 σελίδων διδάσκει παιδεραστές
πώς να στοχεύσουν τα παιδιά μας!! - (Grooming Guide)

Από την Molly Grantham
Πηγή: wbtv.com
Απόδοση στα Ελληνικά: Το χαμομηλάκι

Charlotte, Βόρεια Καρολίνα (WBTV) 
Έχετε ακούσει ποτέ για τον «Οδηγό Αποπλάνησης»; Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Ομοσπονδιακοί πράκτορες θέλουν αυτό να αλλάξει. Θέλουν να μάθουν όλοι οι γονείς, αυτές τις φρικτές οδηγίες που κυκλοφορούν για να διδάξουν στα αρπακτικά πώς να αρπάξουν τα παιδιά σας.
Υπάρχουν διάφοροι «οδηγοί αποπλάνησης» που κυκλοφορούν είτε online, είτε μεταξύ των αρπακτικών. Αξιωματούχοι λένε ότι οι περισσότεροι οδηγοί είναι ερασιτεχνικοί, αλλά λίγοι από αυτούς είναι τρομακτικά άρτιοι.
Το WBTV απέκτησε ένα από τα πιο εμπεριστατωμένα εγχειρίδια. Ένα εγχειρίδιο 170 σελίδων πλήρως απλουστευμένων μαθήματων που γράφτηκαν από έναν καταδικασμένο παιδεραστή, το οποίο σε μια προειδοποιητική σελίδα μπροστά-μπροστά, ενημερώνει για ένα βήμα-προς βήμα συγκεκριμένο οδηγό, για το «πως» ένα αρπακτικό με το όνομα "Ο Μούλος", περιγράφει τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσεις σεξουαλικές σχέσεις μακράς διάρκειας με παιδιά 2 ή 3 ή 4 ή 5 ετών.
 
"Είναι μια «αρρώστια» και μια διαφθορά υψηλού επιπέδου που δεν μπορώ να την κατανοήσω", λέει ο ειδικός πράκτορας Brock Nicholson, υπεύθυνος Μεταναστεύσεων και Τελωνείων. Το γραφείο του έχει πλήρη επίγνωση αυτών των οδηγών και παρακολουθεί αυτούς τους εγκληματίες.
"Τους αποκαλούμε θηρευτές (αρπακτικά), αλλά στην πραγματικότητα είναι βιαστές παιδιών. Ξεκάθαρα. Αυτό είναι αυτό που κάνουν. Είναι αηδιαστικό. Στον οδηγό προσπαθούν να πείσουν άλλους με την ίδια νοοτροπία, ότι αυτό που σκέφτονται δεν είναι λάθος, αλλά ότι η κοινωνία είναι που είναι λάθος. Ο οδηγός αναφέρει ότι αυτό είναι η απόλυτη έκφραση του πώς να αγαπάμε ένα παιδί."

Πού θα βρείτε έναν Οδηγό (εγχειρίδιο) σαν αυτόν; Δυστυχώς, δεν είναι δύσκολο. «Αυτός ο οδηγός όντως πωλήθηκε για λίγο στο Amazon», είπε ο Nicholson. «Αυτοί και παρόμοιοι οδηγοί δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες».
Ο συγκεκριμένος οδηγός πηγαίνει σε μεγάλη λεπτομέρεια σχετικά με το πώς να κάνουν σεξ με ένα μικρό παιδί σε διαφορά με ένα παιδί του νηπιαγωγείου.
Παραθέτει συγκεκριμένους, λέξη προς λέξη, διαλόγους που...
...............................
περισσότερα ....

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki