Tuesday 9 June 2009

Σύλληψη 28χρονου για παιδική πορνογραφία


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 28χρονος υπάλληλος στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου
περισσότερα

Όνομα δεν έχει;;; Επώνυμο;;;
Μόνο ηλικία έχουν τα κτήνη;;

6 comments:

  1. Στο εξωτερικο οχι μονο ονομαζονται αλλα γεμιζει το τοπος με τη βρομοφατσα τους, ακομη κι οταν εκτεισουν την ποινη τους-που για εμενα 8α επρεπε να ειναι μεχρι να ψοφησουν- δεν λενε οκ κανε ο,τι 8ες,ελεγχονται.
    Αν ο ιδιος τυπος παει και μεινει απεναντι απο σχολειο που 8α το ξερουμε ρε γμτ;
    Και ποιους προφυλασσουν;!;!Τα χειροτερα κα8ικια; Δε λεω τερατα γιατι ενα τερας το αναγνωριζεις και προστατευεσαι, οταν φοραει τομαρι ανθρωπινο ειναι το επικινδυνο.
    Συγχιστηκα πρωι πρωι

    ReplyDelete
  2. Όνομα και επώνυμο ένα, φοβάμαι. Ένας μικρός άνθρωπος, τόσο μικρός που δεν χωράει στη σκέψη, τόσο μικρός που δεν χωράει στη ζωή, τόσο μικρός που δεν χωράει στην αρμονία που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει την πλάση. Κρίμα και κρίμα πάλι και πάλι...

    Πόσο αλήθεια λυπάμαι πρώτα για εκείνους και έπειτα για όλους εμάς που ακόμα δεχόμαστε να ζούμε σε τέτοιες κοινωνίες -τύπου- ανθρώπων...

    Χάρις Π.

    ReplyDelete
  3. Νομίζω πως όλοι μας θα έπρεπε επιτέλους να καταλάβουμε ότι τέτοιου είδους άνθρωποι είναι ΆΡΡΩΣΤΟΙ. Ο παιδόφιλος δεν κάνει ό,τι κάνει από γούστο. Είναι ψυχικά και πνευματικά άρρωστος. Το ζήτημα της παιδεραστίας θα λυθεί μόνο όταν αποφευχθούν οι παράγοντες που τη δημιουργούν. Η πρόληψη είναι η μισή θεραπεία. Ούτε τα λυντσαρίσματα, ούτε η φυλάκιση αποτελούν λύση. Χρειάζονται βοήθεια.

    ReplyDelete
  4. Καλή μας Dionespa,
    Με όλη μας την αγάπη διάβασε το νέο post για το ίδιο θέμα: Dream Family.

    Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά επιχείριση, μπίζνα. Φράγκα θέλανε να βγάλουν. Δεν έκαναν ότι έκαναν, από αδυναμία, αλλά από ψυχρό, κυνικό, εγκληματικό υπολογισμό. Δεν διαφημίζεται τέτοια οργάνωση για να ικανοποιήσει τα παιδοφιλικά του γούστα.

    Όσον αφορά, τους παιδόφιλους, που θα θέλαμε να δείξουμε επιείκεια, είναι τόσος ο χρόνος που δαπανούν για να οργανώσουν την εγκληματική τους πράξη, λειτουργούν τόσο συστηματικά που κανείς δεν μπορεί να τους απαλλάξει λόγω ακαταλόγιστου.

    Πολλές φορές γίνεται μια παρεξήγηση. Βαφτίζουμε "αρρωστημένες" πράξεις και "άρρωστο" κάποιον επειδή δεν έχουμε άλλο επίθετο για να τους χαρακτηρίσουμε. Είναι "άρρωστος" δεν σημαίνει ότι πάσχει, είναι έκφραση υπερβολής και εκζήτησης και όχι πραγματικότητα.

    Κάτι τελευταίο, ο δολοφόνος, αυτός που σκοτώνει ανθρώπους, ακόμη και ο κατά συρροή δολοφόνος που είναι η πλέον ακραία περίπτωση δολοφόνων, τιμωρείται πάντοτε. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να απαλλαγεί ο παιδόφιλος έστω και αν χαρακτηριστεί "άρρωστος" όταν κάθε παιδάκι στο οποίο ασέλγησε ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ.

    Δεν θέλουμε κρεμάλες και λαιμητόμους, απλά να συμμαχήσουμε όλοι, να συλλαμβάνονται οι ένοχοι και να τιμωρούνται. Κανείς δεν θέλει φονιάδες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, και πολύ περισσότερο παιδεραστές των παιδιών μας.

    ReplyDelete
  5. Αγαπητή φίλη,
    το σχόλιο μου αφορούσε γενικότερα την παιδοφιλία και όχι μόνο το συγκεκριμένο συμβάν-μπίζνα.

    Ο χαρακτηρισμός "άρρωστος" δεν είναι καθόλου εξεζητημένος και ούτε δικαιολογεί. Είναι η πραγματικότητα και αυτό θα στο επιβεβαιώσει και η επιστήμη της Ψυχολογίας. Προφανώς, λίγοι γνωρίζουν ότι αν όχι όλοι, σίγουρα οι 9 στους 10 παιδόφιλους έχουν υποστεί και αυτοί σεξουαλική κακοποίηση κατά την παιδική τους ηλικία. Είπες ότι " κάθε παιδάκι στο οποίο ασέλγησε ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ." Εκτός αυτού πιθανότατα είναι και ο αυριανός παιδεραστής.
    Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι μιλάμε για ένα μοτίβο που έχουν βιώσει και επαναλαμβάνουν και οι ίδιοι.
    Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να εστιαστούμε περισσότερο στη θεραπεία των παιδιών; Και φυσικά στη σωστή ενημέρωση για τα σεξουαλικά θέματα που δυστυχώς στη μεσαιωνική Ελλάδα που ζούμε, αυτά αποτελούν ταμπού;

    Εχεις ακούσει ποτέ παιδόφιλο να λέει τί συμβαίνει μέσα στο μυαλό του όταν βρίσκεται κοντά σε μικρά παιδιά; Τότε μόνο θα καταλάβεις τι σημαίνει ψυχοπνευματική αρρώστια.

    Δεν δικαιολογώ και δεν επιθυμώ να παρεξηγούνται τα λεγόμενα μου. Λέω απλώς ότι ίσως θα έπρεπε να δούμε λίγο παραπέρα από τον θυμό μας, ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα.

    Φιλικά

    ReplyDelete
  6. @Dionespa

    Δεν υπάρχει κανένας θυμός στα γραμμένα μας, μόνο λύπη.

    Ό,τι έχει βεβαιώσει η επιστήμη της Ψυχολογίας για το θέμα είναι καταχωρημένο μέσα σ' αυτό το Blog. Αναζητήστε το.

    Το "ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ." γράφτηκε τρις για να εμπεδώσετε το ποτέ.

    Χαρακτηρίζετε το κακοποιημένο παιδάκι αυριανό παιδόφιλο. Δεν αρκεί ο πόνος που έχει το ανυπεράσπιστο θύμα, αλλά το βαφτίζετε και αυριανό θύτη. Επιδιώκουμε το κακοποιημένο παιδί να μιλήσει και εσείς του λέτε να σωπάσει, επειδή όσοι μάθουν την κακοποίηση του θα το θεωρήσουν εν δυνάμει παιδόφιλο.
    "Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι μιλάμε για ένα μοτίβο που έχουν βιώσει και επαναλαμβάνουν και οι ίδιοι". Πως το τεκμηριώνετε αυτό; Που τα ξέρετε αυτά. Έχουμε ευθύνη για ότι λέμε. Αυτά που βιώνει ένα κακοποιημένο παιδάκι, θα τα επαναλάβει; Πως μαχαιρώνετε έτσι ένα παιδί; Αυτή την σελίδα την διαβάζουν πολλοί κακοποιηθέντες, πως τους κατατάσσετε στους παιδόφιλους; Που τα ξέρετε αυτά;

    Δεν έχουμε ακούσει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό ενός παιδόφιλου, αλλά έχουμε ακούσει τι συμβαίνει στο μυαλό πολλών παιδιών που κακοποίηθηκαν. Αν εσείς, ακούσετε, τότε θα καταλάβετε.

    Όλων των παιδεραστών το πρώτο άλλοθι είναι ότι κακοποιήθηκαν, όλων. Μη μπερδεύετε τι σας λένε οι παιδόφιλοι με την αλήθεια.
    Όλων των παιδόφιλων το δευτερο άλλοθι είναι ότι είναι Άρρωστοι. Μην τους παρέχετε άλλοθι, αν πραγματικά δεν το χρειάζονται.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki