Monday 14 December 2009

Αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια μας

Στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται εδώ και καιρό μια μαθήτρια νηπιαγωγείου από τον Πύργο Ηλείας καθώς πάσχει από καρκίνο.
Η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο σοβαρό πρόβλημα υγείας απ' το οποίο πάσχει το κοριτσάκι τους.
Η παραμονή των γονέων στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκονται καθημερινά δίπλα στο παιδί τους, που υποβάλλεται σε θεραπεία μετά από μια σοβαρή εγχείρηση αφαίρεσης όγκου, δεν τους αφήνει περιθώρια εργασίας.
Γι' αυτό και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου μέσω του προέδρου του Δημήτρη Κωσταριά, κάνει έκκληση για βοήθεια.
 

Όσοι μπορούν να προσφέρουν βοήθεια ας επικοινωνήσουν με τον κ. Θανάση Κατσιμπέλη στο 6936919913 
ή στο τηλέφωνο του συλλόγου 2621025332, 
ή στο email: syldnpyr@gmail.com

From: blog-sos@googlegroups.com [mailto:blog-sos@googlegroups.com]  
On Behalf Of Robert Kristian Alm



Αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια μας
11.12.2009
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης ένα κοριτσάκι πέντε ετών από τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μαθήτρια νηπιαγωγείου που πριν από περίπου ένα μήνα διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο. Στην περιοχή που μένει δεν υπάρχουν μονάδες εντατικής θεραπείας για καρκινοπαθείς και γι’ αυτό το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα. 

Πρόκειται για μία αλβανικής καταγωγής οικογένεια που μένει χρόνια στην περιοχή του Πύργου. Ο πατέρας τον τελευταίο χρόνο δεν έχει κάποια σταθερή δουλειά, ενώ αυτό το διάστημα πηγαινοέρχεται για να μπορέσει να κάνει κάποια δουλειά του ποδαριού, ώστε να έχουν κάποιο έστω ελάχιστο εισόδημα. Η μητέρα από την άλλη δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της μικρής της κόρης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί ούτε αυτή. Πρόσφατα η μικρή υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου, ενώ μέχρι σήμερα υποβάλλεται σε θεραπεία.

Οι γονείς της δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά και γι’ αυτό ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια να επικοινωνήσει με τον κ. Θανάση Κατσίμπελη στο 6936919913, στο τηλέφωνο του συλλόγου 2621025332 ή στο email syldnpyr@gmail.com. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κατσίμπελης, υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει προσφερθεί να βοηθήσει τον μικρό άγγελο.

ΕΛΕΑΝΑ-ΖΩΗ ΡΟΥΣΣΟΥ Espresso

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki