Wednesday 2 December 2009

Χριστουγεννιάτικη ΠΕΑΝΔ: Στηρίξτε παρακαλούμε !










ΑΓΑΠΗΤΑ Μέλη και Φίλοι της ΠΕΑΝΔ,
η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη, από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα , συνεχίζει απτόητη να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή διεκδίκησης των δικαιωμάτων των παιδιών και νέων που πάσχουν από νεανικό διαβήτη,  όπως επίσης να στηρίζει έμπρακτα αυτούς και τις οικογένειές τους, τόσο στις δύσκολες στιγμές της προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα μετά την εμφάνιση της πάθησης, αλλά και όποτε  άλλοτε χρειαστεί, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη, προμήθεια αναλωσίμων, ενημέρωση για το καθεστώς στην ασφάλιση και περίθαλψη, πληροφόρηση μέσα από το ενημερωτικό δελτίο «Νεανικός Διαβήτης - Τα Νέα μας», καθώς και στην διενέργεια κατασκηνώσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο, που σκοπό έχουν  την κοινωνικοποίηση των ατόμων με νεανικό διαβήτη.
Η αποστολή μας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην εθελοντική προσφορά των ίδιων των μελών και φίλων της ΠΕΑΝΔ, που αποτελούνται από  τα ίδια τα άτομα με διαβήτη και τις οικογένειές τους, καθώς και από τη σημαντική βοήθεια που μας παρέχουν ειδικοί στην υγεία και φαρμακευτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Όμως, ως σωματείο μη κερδοσκοπικό,  η εξασφάλιση πόρων για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων και προώθηση των σκοπών μας, είναι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς η οικονομική αυτοτέλεια της ΠΕΑΝΔ εξασφαλίζεται μέσα από τις συνδρομές των μελών και δωρεές προς τον Σύλλογο, αλλά το βασικότερο, μέσα από τη δική σας συνεισφορά σε περιπτώσεις όπως  π.χ. η προμήθεια των χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών σας από το Σύλλογο, αφού η επιλογή σας δεν επιβραβεύει  μόνο την καλαισθησία σας, αλλά δείχνει και την ευαισθησία σας απέναντι στον αγώνα μας για μια καλύτερη ζωή στα άτομα  με νεανικό διαβήτη στη χώρα μας.
Μέσα από τα καλόγουστα σχέδια που ετοιμάσαμε για το 2009, βοηθάτε να στηρίζουμε τα 4.000 παιδιά και νέους - μέλη μας -  που καθημερινά αντιμετωπίζουν με θάρρος τη διαβίωση με τον διαβήτη τους και έρχονται αντιμέτωποι με τις αντιξοότητες και προκλήσεις μιας πάθησης με απρόβλεπτη, συχνά, εξέλιξη. 
Καθήκον της ΠΕΑΝΔ είναι να βρίσκεται δίπλα τους και να ανοίγει την αγκαλιά της σε κάθε συνάνθρωπό μας σε συναισθηματική ή άλλη ανάγκη που μοιράζεται αυτό το κοινό μας, χαρακτηριστικό.
Το κόστος των καρτών είναι 1 ευρώ / τεμάχιο, αλλά για παραγγελίες από 100 τεμάχια και άνω η τιμή διαμορφώνεται στα 0,80 ευρώ. Εάν επιθυμείτε να τυπώσετε τις προσωπικές σας ευχές σε κάθε κάρτα, παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά για να έλθουμε σε συνεννόηση μαζί σας.
Είμαστε στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 6997147667 κ. Συκιώτου και 6974492304 κ. Μανέα, όπως και στο e-mail του συλλόγου peand@live.com για να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις παραγγελίες σας. 
Θυμηθείτε, πως κάθε ευρώ που προσφέρετε στη Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη,  προορίζεται για όλα αυτά τα παιδιά και νέους που δεν διάλεξαν να παρουσιάσουν διαβήτη, αλλά καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να ζήσουν με αυτόν με αξιοπρέπεια και να μην προδώσουν τα όνειρά τους για το μέλλον.

Καλές γιορτές και πάντα με υγεία,
από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φίλους της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki