Tuesday 15 June 2010

Καθηγήτρια πανεπιστημίου ξυλοκόπησε άγρια
το 8χρονο παιδί της "εν μέση οδώ"

«Είναι δικό μου το παιδί και το κάνω ό,τι θέλω» 
«Δεν έχει ανάγκη το Ρωσάκι»…


Καθηγήτρια οικογενειακού δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ξυλοκόπησε άγρια το 8χρονο υιοθετημένο παιδί της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και του εφέτη συζύγου της Προέδρου του Ακυρωτικού Δικαστηρίου. 
Το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις και εκχυμώσεις, ενώ η πανεπιστημιακή δάσκαλος (;) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.  
Ο ένας δηλαδή ο Εφέτης αποφασίζει για τις τύχες μας στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Η άλλη, η καθηγήτρια, διδάσκει στα αμφιθέατρα για τις τύχες των παιδιών μας. Και οι δύο ξυλοκόπησαν το παιδί τους σε δημόσια θέα.
Το ανατριχιαστικό περιστατικό, που ξεπερνά κάθε λογική, συνέβη το Σάββατο στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης. Οι πολίτες που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους στην ηλιόλουστη συμπρωτεύουσα «πάγωσαν» ακούγοντας τις παιδικές κραυγές και τα ουρλιαχτά. Αυτόπτης μάρτυρας είδε μία γυναίκα σε αλλόφρονα κατάσταση να επιτίθεται με μανία σε άγνωστο άτομο. Πλησίασε να δει τι συμβαίνει, πιστεύοντας ότι η γυναίκα έπεσε θύμα τσαντάκια και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Αυτό που αντίκρισε ωστόσο ξεπερνούσε κάθε νοσηρή φαντασία. 
Το «θύμα» χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές το παιδί της, εν μέση οδώ. Δεν την πτόησαν ούτε τα βλέμματα των περαστικών ούτε οι απελπισμένες φωνές τους να σταματήσει.
Σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται πλήθος γύρω από τη μάνα και το παιδί που ούρλιαζε από τον πόνο. Διερχόμενος οδηγός ταξί σταματάει κι αυτός με τη σειρά του, παρακαλώντας τη γυναίκα να σταματήσει. «Είναι δικό μου το παιδί και το κάνω ό,τι θέλω» απαντάει εκείνη. Δευτερόλεπτα αργότερα στο σημείο φτάνει και ο πατέρας του 8χρονου.  
Και ενώ όλοι θα περίμεναν να αρπάξει το παιδί από τα «νύχια» της συζύγου του και να το προστατεύσει εκείνος ακούγεται να μονολογεί: «Δεν έχει ανάγκη το Ρωσάκι»…
Αυτόπτες μάρτυρες καλούν την αστυνομία και η γυναίκα οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας.
Εκεί, αποκαλύπτεται η ταυτότητα των γονέων. Η μητέρα ονομάζεται Ε. Κ. και είναι καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συγκλονιστική λεπτομέρεια; 

Η " κυρία" διδάσκει οικογενειακό δίκαιο… Ο πατέρας είναι εφέτης και πρόσφατα ανέλαβε Πρόεδρος Ακυρωτικού Δικαστηρίου…
Με εντολή του εισαγγελέα ανηλίκων, η γυναίκα κρατείται στο Α.Τ. προκειμένου να περάσει από αυτόφωρο, ενώ ο 8χρονος διακομίζεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος στην παιδοχειρουργική κλινική με εκχυμώσεις και αμυχές.
 Αναρτήθηκε από: Xara στις 15 Ιουνίου

2 comments:

  1. ακου δεν έχει ανάγκη το ρωσάκι!

    δεν πάμε καλά ! βεβαίως βεβαίως μην ξεχνάμε ότι πολλοί γονείς δυστηχώς βαράνε τα παιδιά τους μέσα στα σπίτια τους και δεν το μαθαίνει ποτέ κανείς ! σσσσσσσσσσ

    ReplyDelete
  2. http://anemos5.blogspot.com/2010/06/8.html

    Το αναδημοσίευσα για να "θαυμάσουν" όλοι τη μορφωση και τον πολιτισμό των υποκριτών δασκάλων μας!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki