Wednesday 28 July 2010

Άρτα: 39χρονος υπάλληλος της νομαρχίας συνελήφθη γιατί είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του γραφείου του

Λαβράκι έβγαλε  η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης που συνέλαβε σήμερα έναν 39χρονο υπάλληλο της νομαρχίας Άρτας να έχει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή του γραφείου του παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Οι αστυνομικοί έκαναν  αιφνιδιαστικό έλεγχο σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας ,όπου υπηρετεί τα τελευταία 6 χρόνια.
Εντόπισαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας και διαπιστώθηκε ότι ο υπάλληλος  δεν περνούσε   και τόσο...  δημιουργικά τον χρόνο του στο γραφείο όπου εργαζόταν.  
Από το 2007 μέχρι σήμερα αποδείχθηκε ότι «κατέβαζε» υλικό παιδικής πορνογραφίας και  από ότι φαίνεται, το  αρρωστημένο πάθος του ήταν τέτοιο που δεν τον απέτρεπε να συνεχίζει μέχρι σήμερα να το κάνει.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού του και κατέσχεσαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και 4 σκληρούς δίσκους που θα ερευνηθούν σχολαστικά .
Οι συνάδελφοι του στην νομαρχία Άρτας δεν πίστευαν τα αυτιά τους όταν έμαθαν για την δράση του 39χρονου. Το ίδιο και ο νομάρχης Άρτας κ. Παπαβασιλείου όταν οι αστυνομικοί και ο αντιεισαγγελέας τον ενημέρωσαν ότι θα ψάξουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 39χρονου καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο 39χρονος κρατείται αυτή την ώρα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Σοφία Αναγνωστάκη - Αλεξία Κοσμά

Exclusive: "Shock at Arta, 39-year old employee of the prefecture was arrested because he had child pornography on his office computer."

Βραβείο Προσφοράς στο Παιδί - hamomilaki Award 2010  στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

1 comment:

  1. Μπράβο τους να μην τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki