Sunday 17 October 2010

Βρέθηκε νεογέννητο στα σκαλιά Εκκλησίας

Από θαύμα σώθηκε ένα νεογέννητο μωράκι, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα σκαλιά εκκλησίας στην περιοχή του Γκύζη.

Το βρέφος, που μετρούσε μόνο λίγες ώρες ζωής, εντόπισε στα σκαλοπάτια του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των παιδιών, ένας περαστικός στις 23:00 το βράδυ.

Η γυναίκα, που το έφερε στην ζωή το είχε τυλίξει μέσα σε παλιά ρούχα και το είχε βάλει σε μια σακούλα. Ευτυχώς ένας άνδρας που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, το άκουσε να κλαίει και το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει υποθερμία.
 Οι γιατροί ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι αρχές αναζητούν την «μητέρα» που το εγκατέλειψε.

4 comments:

  1. Πάλιν καλά που τη φώτισε ο Θεός να μην το κάνει έκτρωση ή να το σκοτώσει ή να το αφήσει κάπου έκθετο που κανείς δεν θα έπαιρνε είδηση την παρουσία του.

    Ο Αγιος Στυλιανός το έσωσε!

    Σε τι κόσμο ζούμε πια Θεέ μου!

    ReplyDelete
  2. ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ(ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ) ..ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΌ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΩΝ..ΚΡΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΆ..ΚΡΙΜΑ!!!

    ReplyDelete
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ "ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ Ο ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!...ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    ReplyDelete
  4. Ευτυχώς Παναγιώτη, ευτυχώς ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki