Friday 18 March 2011

Η πολυεθνική των παιδεραστών - “World's largest paedophile ring” uncovered

Η επιχείρηση «Σωτηρία» έβαλε στο κελί 184 υπόπτους και έσωσε 230 παιδιά.
Περισσότερα από 70.000 μέλη από 30 χώρες, 230 παιδιά που σώθηκαν, 184 ύποπτοι που συνελήφθησαν.

Το κύκλωµα δρούσε µέσω της ιστοσελίδας  
boylover.net
Pedophile Symbols
Τα σύμβολα και τα λογότυπα των παιδόφιλων
SIMBOLOS DE PEDOFILOS

Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε χθες την εξάρθρωση αυτού που χαρακτηρίζει ως «το μεγαλύτερο κύκλωµα παιδεραστίας στον κόσµο». Η επιχείρηση υπό την κωδική ονοµασία «Σωτηρία» διήρκεσε τρία χρόνια.
Το κύκλωµα δρούσε μέσω της ιστοσελίδας boylover.net, η βάση της οποίας ήταν στο Αµστερνταµ. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας οδηγήθηκε σε ολλανδικό δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες.

Για την εξάρθρωση του κυκλώματος συνεργάστηκαν οι Αρχές της Βρετανίας, της Αυστραλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και της Ταϊλάνδης. 
«Αυτοί που ήταν μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να περιμένουν ότι πολύ σύντομα θα χτυπήσει η πόρτα τους», δήλωσε εκπρόσωπος της αρμόδιας βρετανικής υπηρεσίας. 
Στα δίκτυα των μελών του κυκλώματος φαίνεται ότι είχαν πέσει περίπου 60 παιδιά από τη Βρετανία, ηλικίας από 7 έως 14 ετών.
Η ιστοσελίδα λειτουργούσε ως φόρουµ συζητήσεων, κατά τις οποίες τα μέλη «μοιράζονταν τα σεξουαλικά τους ενδιαφέροντα για νεαρά αγόρια»
Σε απόσπασμα από συζήτηση που έδωσε στη δηµοσιότητα η Ιντερπόλ, δύο μέλη μιλούν για την έλξη που αισθάνονται από αγόρια που φορούν πάνες. 
Ο ένας είχε πείσει ένα αγόρι να φοράει κάθε Σαββατοκύριακο πάνα από την ηλικία των εννέα ετών και έως ότου συµπλήρωσε τα 13 του χρόνια. «Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής µου» αναφέρει στον συνομιλητή του. 
Τα μέλη αντήλλασσαν μεταξύ τους εικόνες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. 
Στους 184 συλληφθέντες περιλαμβάνονται δάσκαλοι, αστυνομικοί και μέλη του προσκοπισμού. 
Ένας Ισπανός που εργαζόταν σε παιδική κατασκήνωση κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερα από εκατό παιδιά. 
Ο γηραιότερος από τους υπόπτους που συνελήφθησαν είναι 84 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, είναι Αυστραλός και ζούσε στην Ταϊλάνδη, έναν από τους δηµοφιλέστερους προορισμούς του σεξουαλικού τουρισμού. 
Οι Αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωµα έπειτα από τη σύλληψη του διαχειριστή της ιστοσελίδας στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Τα Νέα, USA Today

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki