Sunday 3 December 2006

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Πολιτικό κόμμα ιδρύουν οι παιδεραστές - 31 Μαίου 2006

ΠΟΛΙΤΙΚΟ κόμμα ιδρύουν οι Ολλανδοί παιδεραστές, διεκδικώντας μεταξύ άλλων τη μείωση του ορίου ηλικίας για σεξουαλικές σχέσεις στα 12 χρόνια από τα 16 που είναι σήμερα, τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας, την κτηνοβασία και τον ελεύθερο γυμνισμό σε δημόσιους χώρους.
Το υπό ίδρυσιν κόμμα που θα έχει την επωνυμία Φιλανθρωπία, Ελευθερία και Διαφορετικότητα (NVD), αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι θα καταχωρηθεί επίσημα ως πολιτικό κόμμα σήμερα, φιλοδοξώντας να «ταρακουνήσει τη Χάγη». «Η απαγόρευση απλώς εξάπτει την περιέργεια των παιδιών», πρεσβεύει ο εκ των ιδρυτών του νεοπαγούς κόμματος Αντ βαν ντεν Μπεργκ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Algemeen Dagblad (AD)». «Εμείς θέλουμε να κάνουμε την παιδεραστία θέμα συζήτησης», προσθέτει, «ο μόνος τρόπος είναι μέσω του κοινοβουλίου».
Η Ολλανδία διαθέτει ήδη φιλελεύθερη νομοθεσία σε θέματα όπως τα μαλακά ναρκωτικά, η πορνεία και ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, αλλά όπως δήλωσαν στην «AD» αναλυτές, το νέο κόμμα είναι απίθανο να εξασφαλίσει σημαντική υποστήριξη στον πληθυσμό. «Παριστάνουν ότι διεκδικούν περισσότερα δικαιώματα για τα παιδιά. Όμως η θέση τους ότι το όριο ηλικίας για τη νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων πρέπει να μειωθεί στα 12 χρόνια είναι ασφαλώς προς το δικό τους συμφέρον», εξηγεί η πολέμιος των παιδεραστών Ιρίν βαν Ένγκελεν στην εφημερίδα.

tanea.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki