Saturday 11 August 2007

Missing Children Music Video - Αφιερωμένο στα εξαφανισμένα παιδιά

ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;;;

Μακρύς ο κατάλογος της ντροπής,
απελπιστικά μακρύς...
Άπό την άδεια τώρα αγκαλιά
της ΜΑΝΑΣ τους τα άρπαξαν
τα κτήνη...

ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ
ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΦΤΑΝΕΙ....

3 comments:

  1. Να παλέψουμε αγαπητή Ερατεινή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πρέπει να οργανωθούμε.
    Ουτε μπορούμε να φανταστούμε τον τρόμο που θα πρέπει να νιώθουν τα παιδιά που έχουν εξαφανισθεί/απαχθεί. Άν καθήσουμε και συνειδητοποιήσουμε αυτόν τον τρόμο τους, θα πρέπει να βγούμε στον δρόμο να ουρλιάξουμε απο απόγνωση. Ας κάνουμε κάτι. Ας βάλουμε στο τραπέζι ιδέες. Όλοι μαζί.
    Τι λές? Τι λέτε?

    ReplyDelete
  2. Η προσπαθεια που γινεται μέσω του Ιντερνετ δεν βοηθάει. Οσο δυνατο οπλο κι αν είναι για μας, το ίδιο δυνατό μπορει να ειναι και γι'αυτους.

    Να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση. Πιο αυστηρή νομοθεσια. Μπορει να γινομαι σκληρός αλλα αν πεσουν μερικά κεφάλια ίσως να συνετιστούν κάποιοι. Οχι να δινουμε το δικαίωμα σε κάθε "κόμμα παιδόφιλων" να βγαίνει να λέει οτι άρρωστο θελει. Με πλυμμηρίζει η οργή όταν τα διαβάζω και τα βλέπω αυτά.

    Και οι γονείς. Πιο κοντά στα παιδιά . Να σκύψουμε πάνω τους, να αφουγκραστούμε την σκέψη τους. Να τα προστατεύσουμε, να τα διδάξουμε.

    Δεν ξέρω τι αλλο θα μπορουσε να γίνει,οτι σκεφτεί ο καθενας θα είναι χρήσιμο. Είναι παιγνίδι επιβίωσης πια και να είστε σίγουροι ότι οι ζωές των παιδιών δεν έχουν σημασία γι' αυτα τα κτηνη.

    ReplyDelete
  3. Αγαπημένοι φίλοι των παιδιών

    Έχω την πεποίθηση ότι καθετί, κάθε μέσον πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να πολεμήσουμε αυτή την αθλιότητα. Πρώτος μας στόχος η ενημέρωση.
    Από την εμπειρία μου σας βεβαιώνω ότι οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας ή δεν γνωρίζουν το πρόβλημα ή υποτιμούν τη σοβαρότητά του.
    Ο καθένας μας στον κύκλο του, στην οικογένειά μας, στο χώρο της εργασίας μας, στο φιλικό μας περιβάλλον, ας γίνουμε φορείς ενός συνθήματος, ας φωνάζουμε:
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    Δεν περιμένουμε ως εκ θαύματος η παιδική κακοποίηση να σταματήσει.

    ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ.

    Με αγάπη πάντα

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki