Saturday 22 September 2007

Το Καλό Που Σας Θέλω..

«Το Mega αγκαλιάζει το μεγάλο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για την υλοποίηση του A’ Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα, μιας μεγάλης αυτοδύναμης νοσηλευτικής μονάδας, πρότυπο για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα θεραπείας που υπόσχεται να δώσει ελπίδα σε χιλιάδες μικρά παιδιά με προβλήματα υγείας. Σήμερα το όραμα αυτό.. »
Μπλα μπλα μπλα... Kali η φάση me tηn συνεισφορά του κόσμου. Kalή και η διάθεση των παραγόντων tou mega. ALLA AN έστω ΚΑΙ ΕΝΑ EURO μπήκε στην τσέπη των «ανθρώπων» που to υλοποίησαν... Θα πρέπει πραγματικά na ντρέπονται. Και mazi me autous και emeis pou δυστυχώς anήkoume sto idio eidos. Auta apo mena. Ta υpoloipa parapona exoun ήδη ειπωθεί apo tous υπόλοιπους...

2 comments:

  1. θα προτιμούσα η κ. Βαρδινογιάννη και οι ομοίοι της πλούσιοι συνάνθρωποί μας να έδιναν κατευθείαν τα απαραίτητα χρήματα για το νοσοκομείο χωρίς εράνους και φανφάρες. Δόξα τον θεό έχουν μπόλικα χρήματα να φάει όλo το Darfour και η Αιθιοπία μαζί. Και δεν είναι σε καμία περίπτωση ότι τσιγκουνεύομαι να δώσω σε τηλεμαραθώνιους. Δίνω με την ψυχή μου έστω και το ελάχιστο που μπορώ. Όμως ήμαρτον! Θα μπορούσαν με τα λεφτά που έχουν να είχαν ήδη ανεγείρει το νοσοκομείο και άλλα πολλά ιδρύματα. Γιατί πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να μαζέψουμε πρώτα τα χρήματα απο τον απλό λαό (ο οποίος φοβάται κιόλας μήπως του τα φάνε οι επιτήδιοι) και να περιμένουμε πότε θα γίνει το νοσοκομείο όταν τόσα παιδάκια κάθε μέρα πεθαίνουν απο καρκίνο? ΗΜΑΡΤΟΝ Κ. Βαρδινογιάννη και ΣΙΑ! Αν είχε καρκίνο το εγγονάκι σας (χτύπα ξύλο) και δεν είχατε χρήματα πως θα νιώθατε?
    Τόσα δίνετε για την glamour ζωή σας! Δώστε και κάτι για την υγεία του απλού λαού και μη φωνάξετε τα κανάλια για μια φορά!

    ReplyDelete
  2. fantasou oti oxi mono de dinoun ena sevasto poso apo tis miriades xrimata pou exoun.. alla vgazoun kiolas apo tous tilemara8onious! pare na xeis..

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki