Sunday 14 October 2007

Παιδιά χωρισμένων γονέων!!!!

Αναρωτιέμαι καθημερινά γιατί τα παιδιά, όπως στη δική μου περίπτωση και ειδικότερα στην περίπτωση της κόρης μου, να υπάρχει διαχωρισμός (κοινωνικός); Ακόμη και στα σχολεία, τα διακρίνουν σαν παιδιά «δεύτερης» κατηγορίας!!!!!
Το αξίζουν;
Σε τι διαφέρουν?
 
Αγαπητό μου χαμομηλάκι,
Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά!!! Εσείς?

3 comments:

  1. den thelo na pistevo pos kapou iparxei diakriseis kai idika sta sxolia...

    an afto to provlima iparxi tote tha prepei na lavoume sovara metra pros tin didaskalia...to thema den einai to pti pistevoume emeis...
    ma to an afto simveni..
    tote tha preipi na thiksoume to thema.

    ReplyDelete
  2. Αγαπημένη μας @hope

    Όλα τα χαμομηλάκια αξίζουν την αγάπη μας και ασφαλώς την ίση μεταχείρηση, ειδικά στο χώρο του Σχολείου. Δυστυχώς υπάρχουν απαίδευτοι εκπαιδευτικοί που ανάξια φέρουν τον τίτλο αυτό. Κανένα παιδάκι δεν διαφέρει από το άλλο. ΚΑΝΕΝΑ. Αμέριστη πρέπει να είναι η Αγάπη μας προς όλα ανεξαίρετα.
    Δεν υπάρχει οικογένεια χωρίς προβλήματα, είτε έχουν χωρίσει οι γονείς είτε όχι. Κάθε οικογένεια και μια περίπτωση και κάθε χαμομηλάκι έχει ανάγκη από την έμπρακτη ΑΓΑΠΗ και την παροχή προστασίας από όλους, όσοι ασχολούνται μαζί του.
    Πρακτικά τώρα, αφού η κορούλα σου αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, καλό θα είναι να το συζητήσεις με αυτούς που το δημιουργούν, ήπια αλλά αποφασιστικά. Πρέπει να σταματήσει αμέσως. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν αυτή την απαράδεκτη διάκριση στην οποία αναφέρεσαι.
    Με αγάπη

    ReplyDelete
  3. Καλή μου hope.
    Μεγάλωσα ένα παιδί απο τα 5(χωρισμένη)και τώρα είναι 25.Πέρασα από κάτι άθλιες στιγμές διακρίσεων και προσβολών όχι τόσο απο εκπαιδευτικούς όσο απο κάτι συλλόγους"γονέων και κηδεμόνων"που υποτίθεται ειναι γονείς.
    Ντροπή τους βέβαια,αλλά δεν το άφησα να με καταβάλει.Αργότερα,αρκετοί εκπαιδευτικοί στάθηκαν δίπλα στο παιδί μου.Εχε θάρρος και πίστη στους καλούς ανθρώπους και ολα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.
    Με εκτίμηση Παναγιώτα

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki