Wednesday 7 November 2007

BABY STARS: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ALPHA με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά

Δευτέρα, Νοέμβριος 05, 2007, αναρτήθηκε από και στον ΠΡΕΖΑ TV © στις 12:01 πμ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!



Το ταλέντο τους στο χορό καλούνται να δείξουν ανήλικα παιδιά από 6-13 ετών, σύμφωνα με το trailer που παίζει αυτό το καιρό στον Alpha, για το νέο τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζει ο εν λόγω σταθμός, με το τίτλο "Baby Stars". Mπόμπιρες και πιτσιρίκες, θα χορεύουν μπροστά σε κοινό και σε κριτική επιτροπή, ενώ παράλληλα τα κατορθώματα τους θα προβάλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα..

Καταγγείλετε, όλοι, στον ΠΡΕΖΑ TV © την κακοποίηση των παιδιών που πρόκειται να τελεσθεί με θεατές εμάς τους ίδιους.

http://prezatv.blogspot.com/2007/11/baby-stars-alpha-me-6-13.html


Φτάνει, φτάνει πια.

6 comments:

  1. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κακό αυτό..
    Παντός να είμαι ειλικρινείς πρόσφατα οίδα έναν τέτοιον διαγωνισμό μικρόν ταλέντων και να πω την ηλίθια μου άρεσε διοτη και η ‘’κριτική ‘’επιτροπή ήταν ευγενικιά με τους μικρούς λιλιπούτιους μα και οίδα εξέχοντα ταλέντα….
    Τώρα κατά το πόσο αυτή η εκπομπή θα σεβαστή τα δικαιώματα αυτόν τον παιδιών δεν το γνωρίζω και καλά είναι να υπάρχει κάπα ανθρώπινη επαφή με το θέμα.

    ReplyDelete
  2. Πρόκειται για καραμπινάτη παιδική κακοποίηση. Βορά τα χαμομηλάκια στο βωμό του κέρδους, βορά...
    Τα παιδιά μας, σάρκα από τη σάρκα μας...ο καθρέφτης μας, η αντανάκλαση του ήθους και της ευθύνης μας ως ενηλίκων. Μια μηνυτήρια αναφορά παιδιά, να ταρακουνήσουμε τους παιδοφάγους...μια αγωγή ένα εξώδικο, ένα κάτι, όχι μόνο λόγια. Με έργα, με δράση κάτι μπορεί να γίνει...

    ReplyDelete
  3. Ποια πρέπει να είναι φίλοι μου τα ενδιαφέροντα των παιδιών; Πρέπει να είναι η δόξα, οι κάμερες των τηλεοράσεων και η δημοσιότητα; Ή μήπως πρέπει να είναι, το σχολείο, το απλό και αθώο παιχνίδι με άλλα παιδιά, σε χώρους απλούς και όχι σε τηλεοπτικά στούντιο; Πόσο αυτή η εκπομπή βοηθάει στην ψυχολογία των παιδιών που θα συμμετάσχουν; Οι ψυχολόγοι, που είναι αρμόδιοι σε αυτά ή μάλλον οι παιδοψυχολόγοι, σίγουρα μπορούν να μας δώσουν απαντήσεις. Ποιο όμως είναι το μήνυμα που περνάει στα άλλα παιδιά που θα παρακολουθούν αυτήν την εκπομπή; Θα είναι να κοιτάξουν το φυσικό τους χώρο που είναι το σχολείο, η παρέα με τους φίλους τους, ή μήπως θέλουν να τα επηρεάσουν και να τα εθίσουν στη δημοσιότητα, στην δόξα και στο εύκολο χρήμα. Αλήθεια; Οι γονείς αυτών των παιδιών, γιατί τα αφήσανε να μετέχουν σε ένα τέτοιο σόου; Για το καλό των παιδιών τους; Και αν ναι, τότε πως νοείται για αυτούς τους γονείς το καλό των παιδιών τους; Βγαίνοντας όλη η οικογένεια στο "γυαλί"; Πόσα παιδιά στο χόλιγουντ που παίξανε από μικρά σε ταινίες δεν είχανε μετά ψυχολογικά προβλήματα γιατί δε μπόρεσαν να χαρούν την παιδική τους ηλικία; Αν υπάρχει ευαισθησία που δεν σκιάζεται από το κέρδος το χρηματικό, όποιος είναι αρμόδιος, ας πράξει τα δέοντα. Αποτελεί υποχρέωσή του, απέναντι στην κοινωνία.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  4. Για να ηρεμήσουμε λίγο.
    Υπερβάλεις και απαξιώνεις το Blog σου με αυτά τα σχόλια.
    Όλα τα παιδιά γουστάρουν να έχουν το κοινο τους, είτε είναι οι γονείς, είτε οι συγγενείς, είτε ολόκληρη η Ελλάδα.
    Μια τρίμηνη εκπομπή δεν θα προσβάλει την παιδικότητά τους και την ψυχή τους. Το αντίθετο!!!! Μπορεί να ωθήσει και άλλα παιδιά να καλιεργήσουν το ταλέντο τους.

    ReplyDelete
  5. Αν φίλε μου Ανώνυμε φτάσαμε να ωθούμε και να προωθούμε, το ταλέντο μας όχι μέσα από το "Εθνικό Θέατρο", μέσα από τη Δραματική Σκηνή, μέσα από το μπαλέτο και τις σχολές χορού, αλλά μέσα από την τηλεόραση, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πόσοι σήμερα γίνονται ηθοποιοί και τραγουδιστές από το "γυαλί" και όχι όπως παλιά, μέσα από μεγάλες σχολές ηθοποιών που πρώτα καταξιώθηκαν στο θέατρο και μετά το σκέφτηκαν, αν θα συμμετέχουν στην τηλεόραση. Πόσοι χορευτές και τραγουδιστές, μάθανε αν έχουν φωνή, δίπλα σε μεγάλους παλιούς φτασμένους τραγουδιστές και πόσοι μέσα από το γυαλί; Παλιά, άκουγες τραγουδιστή με μικρόφωνο μονάχα και χωρίς αυτά τα ηλεκτρονικά μαραφέτια και έτριζε ο τόπος. Νταλάρας, Μαρινέλα, Διονυσίου, Καζαντζίδης, Μούσχουρη, Τσιτσάνης, Μπέλλου, Μπιθικώτσης, Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωταψάλτη, Μητσιάς, Μητροπάνος και άλλοι μεγάλοι, δείξανε το ταλέντο τους στο ζωντανό κοινό. Σήμερα, τους φτιάχνουν τις φωνές μέσα από τα μηχανήματα και όταν πάνε να τραγουδήσουν γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Φυσικά τότε δεν υπήρχε η τηλεόραση. Όμως ο κανόνας λέει ότι όπου υπάρχει ποσότητα, μειώνεται η ποιότητα. Και στην τηλεόραση ενδιαφέρονται να γεμίζουν τα πλατό με πολλούς και όχι με καλούς. Για να μην αδικήσω όμως και τα σημερινά παιδιά που και στην υποκριτική και στο χορό και στο τραγούδι μοχθούν όχι μέσα από τον εύκολο δρόμο της κάμερας, αλλά από το δύσκολο της καταξίωσης από το ζωντανό κοινό, λέω, ότι και σήμερα υπάρχουν καλές φωνές. Και στην τηλεόραση βγήκαν καλοί ηθοποιοί, όμως είναι η εξαίρεση για εμένα και όχι ο κανόνας. Όμως, όπως είπα και πριν, η ποσότητα που κυνηγάει η τηλεόραση (σε αυτές τις περιπτώσεις), έφαγε την ποιότητα. Δεν είναι όλες οι εκπομπές στην τηλεόραση κακές και υπάρχουν πολλές και καλές. Όμως κάποιες (λίγες ευτυχώς) πάνε να βγάλουν ταλέντα με ατάλαντο τρόπο. Τα ταλέντα δε βγαίνουν έτσι και δεν γίνονται. Γεννιούνται.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  6. @wasilia tou dasous
    Δεν είναι κακό το reality παιδιών φίλε μας, και είμαι σίγουρος ότι η Επιτροπή θα είναι ευγενική και θα σέβεται τα δικαιώματα των παιδιών αφού πρόκειται να βγάλει φράγκα από αυτή την μπίζνα.

    @Ανώνυμο
    Ναι, ας ηρεμήσουμε λίγο Ανώνυμε επισκέπτη,
    Πράγματι γουστάρουν τα παιδιά να έχουν το κοινό τους, να είναι είδωλα, να γίνονται διασημότητες και να αισθάνονται ότι όλοι τα προσκυνάνε, όλοι, φίλοι, συμμαθητές, συμμαθήτριες, δάσκαλοι, κοινωνία και να σκέφτονται ότι ο κόσμος είναι στα πόδια τους και ότι έτσι θα βγάζουν χρήματα, εύκολα, άνετα, χαλαρά.
    Φυσικά φίλε Ανώνυμε δεν θα προσβάλλει η εκπομπή την παιδικότητά τους, αφού έτσι κι αλλιώς θα την χάσουν. Φυσικά και δεν θα προσβάλλει ένα τρίμηνο reality την ψυχή τους αφού με την λήξη του θα τους την έχει πάρει.

    @Φίλοι,
    Διαβάστε παρακαλώ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, Το ΒΗΜΑ, 25/02/2007, Σελ.: H10.

    «Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε το 1997 στο επιστημονικό περιοδικό «Sexual Abuse», στο 85% των διαφημίσεων που προκαλούσαν πρόωρη παιδική σεξουαλικότητα παρουσιάζονταν μικρά κορίτσια.

    Οπως δημοσίευσε το περιοδικό «Time», το 2003 μεγάλο μέρος των ετήσιων πωλήσεων εσωρούχων στρινγκ αφορούσε κορίτσια ηλικίας 7-12 ετών και ανερχόταν σε 1,6 δισ. δολάρια (περίπου 1,2 δισ. ευρώ).

    Παιδιά 4-14 ετών είναι οι καλύτεροι «πελάτες» των ελληνικών σίριαλ που μόνο για παιδιά δεν προορίζονται. Τα ποσοστά παιδικής τηλεθέασης των επιτυχημένων σειρών καλύπτουν από 40% ως 73,8% του κοινού τους. Πηγή: AGB (Σεπτ. 2006 - Φεβρ. 2007).»
    http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=14999&m=H10&aa=1

    Ήρθε η ώρα φίλοι μας, να κάνουμε τα παιδιά μας από τηλεθεατές, παραγωγούς. Παραγωγούς προτύπων.

    @Φίλοι, φίλοι μας,
    Διαβάστε παρακαλώ: REALITY SHOPS από την psilikatzoy, 15 Σεπτέμβριος 2006:

    «Θεωρώ ότι το «όνειρο» του καθ’ ενός πρέπει να έχει συγκεκριμένες οδούς. Αλλιώς δεν είναι όνειρο και δεν αξίζει για όνειρο. Τα όνειρα είναι συννεφένια, όχι χωμάτινα. Για τα όνειρα πρέπει να πετάξεις, όχι να κυλιστείς, γιατί ακόμη κι αν τα καταφέρεις θα είσαι βρώμικος και θα έχεις ξενερώσει. Όταν είσαι διατεθειμένος να παραμερίσεις την αξιοπρέπειά σου (ότι σημαίνει αυτή η λέξη για τον καθένα μας), την προσωπικότητά σου και την ευτυχία σου για να γίνεις αυτό που θέλεις, μετά ρε φίλε τί θα το κάνεις;»
    http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2006/09/15/0215092006/

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki