Friday 2 November 2007

Ως πότε πια;; Ως πότε τέτοιες ειδήσεις;;

Οικογενειακή κτηνωδία
31-10-2007

Νέο κρούσμα αποπλάνησης ανηλίκου εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος, αυτή τη φορά στη Ρόδο
Σοβαρή περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Ρόδου. Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τετάρτης μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου 15χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι τη βίασε ο 27χρονος αδελφός της με συνεργό 40χρονο φίλο του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δεκαπεντάχρονη, βιάστηκε 4 φορές στο χρονικό διάστημα από 24 έως και 29 Οκτωβρίου. Σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Γιώργος Οικονόμου, άσκησε ποινικές διώξεις για ομαδικό βιασμό, αιμομιξία, αποπλάνηση ανηλίκου και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ασέλγεια σε ανήλικο
02-11-2007
 
Για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής κατηγορείται 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 24χρονος φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικο αγόρι 14 ετών μέσα στο σπίτι του, αλλά και άλλες δυο φορές σε βάρος του σε παρακείμενη νεοανεγειρόμενη οικοδομή έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ασέλγεια παρά φύση και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
 
πηγή: εφημερίδα Έθνος

3 comments:

  1. petra egine i krdia mou...

    i katastasi eftase sto xaos ..
    i sinxroni epoxi pernaei me tromo mros apo ta matia mou,

    ena mpravo stin kopela pou vrike to tharos kai katiggile to gegonos..ma kai stin paradigmatiki simorfosi kai timoria stous arostous aftous mpippppppp!!!!!

    ReplyDelete
  2. Έλεος πια!

    CrazyTourist2

    ReplyDelete
  3. aparadektoi. kati tetoioi tipoi den exoun thesi ston kosmo. akraio xeakraio an etrhoume sti thesi tou paidiou...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki