Friday 11 April 2008

Πέταξε μικρό παιδί από το μπαλκόνι, επειδή... έκλαιγε!!

Η είδηση:

Στη σύλληψη αλλοδαπής οικιακής βοηθού προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα διότι πέταξε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου τρίχρονο αγοράκι το οποίο είχε αναλάβει να προσέχει.
Το παιδί τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αλκαμένους 54 στον Άγιο Παντελεήμονα.Η οικιακή βοηθός είπε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι γιατί έκλαιγε.

πηγή: εφημ. Το Έθνος


Η ίδια είδηση


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι νταντά από τη Ρουμανία πέταξε το 3χρονο αγοράκι που φρόντιζε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα.
Το αγοράκι παραδόξως γλίτωσε ως εκ θαύματος, καθώς υπέστη μόνο κάταγμα στο δεξί του πόδι και ένα μικρό τραύμα στο κεφάλι.
Διερχόμενος οδηγός είδε το 3χρονο παιδί να… προσγειώνεται και αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όπως έγινε γνωστό δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η μητέρα του παιδιού, επίσης Ρουμάνα, έφτασε στο νοσοκομείο σε αλλόφρονα κατάσταση και σοκαρισμένη δήλωσε «εγώ την πλήρωνα για να προσέχει το παιδί μου και αυτή το πέταξε από το μπαλκόνι».
Η ρουμάνα νταντά συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, στους οποίους όταν την ρώτησαν γιατί το έκανε απάντησε ότι το αγοράκι έκλαιγε πολύ και δεν άντεχε άλλο…

Λουκάς Βελιδάκης


τα σχόλια δικά σας...

9 comments:

  1. Αυτή θέλειιιι να την πετάξουνεεε από το μπαλκόνιιιι;;; εεε θέλειιιι;;;

    ReplyDelete
  2. Τετοιες πραξεις...δεν ξερω πραγματικα το τι ποινες θα εχουν....

    ReplyDelete
  3. Τι "άνθρωποι" υπάρχουν...!

    Πόσο κρίμα για το παιδί...

    ReplyDelete
  4. Τι "άνθρωποι" υπάρχουν...!

    Πόσο κρίμα για το παιδί...

    ReplyDelete
  5. Το παρακολούθησα στις ειδήσεις με μεγάλη μου λύπη. Ευτυχώς το αγγελούδι, από όσο άκουσα στις ειδήσεις, πέρα από κατάγματα στη γνάθο, στο θώρακα και στην κνήμη (αν θυμάμαι καλά), δεν άκουσα να έχει κάτι που να βάζει σε κίνδυνο σοβαρό την υγεία του. Το τρίχρονο αυτό παιδάκι, εύχομαι να μη θυμάται τίποτα όταν μεγαλώσει. Γιατί φίλοι μου, τα τραύματα στο σώμα θα περάσουν. Στην ψυχή όμως, ενός παιδιού τέτοια τραύματα μπορεί να μην περάσουν. Από όσο όμως άκουσα στις ειδήσεις, ο πατέρας του παιδιού είχε ένα εργατικό ατύχημα και είναι με κάποια αναπηρία. Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, που χρειάζεται βοήθεια.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  6. Ήμαρτον και ελεος ρε σεις! Ήμαρτον! Να την πεταξουνε κι αυτη απο το μπαλκονι να δει τι ωραια που ειναι!

    ReplyDelete
  7. an me ena klama enos paidiou i pini einai na to petas apo to mpalkoni....
    tote pia i pini gia to pou petakse ena paidaki apo to mpalkoni???

    paradigmatiki timoria stin egklimatia poy to ekane!!!

    ReplyDelete
  8. Παιδιά, σας το ορκίζομαι εάν ήμουν η μάνα του παιδιού, η Ρουμάνα δεν θα ήξερε που να κρυφτεί σ αυτόν τον κόσμο ούτε και στον επόμενο που θα την έστελνα.
    Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή.

    ReplyDelete
  9. Καλησπέρα. Απάνθρωπες πράξεις που με κάνουν να λυπάμαι που είμαι άνθρωπος!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki