Thursday 10 April 2008

Η Αλίκη στη χώρα των Θανάτων

Αγαπητό μου χαμομηλάκι,

διάβαζα σ ένα βέλγικο site εναντίον της παιδοφιλίας ότι οι παιδεραστές έχουν και Ημέρες Γιορτής μέσα στο χρόνο!
Συγκεκριμένα, οι παιδόφιλοι που προτιμούν τα μικρά κοριτσάκια γιορτάζουν στις 25 Απριλίου την Alice Day, όνομα που το 'χουν πάρει απο την ''Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων'' γιατί ο Lewis Caroll, ο συγγραφέας, γνώρισε την Alice Liddell στις 25 Απριλίου του 1856! (Δεν ξέρω εάν ήταν παιδόφιλος. Δεν το έψαξα αλλά θα το ψάξω γιατί είναι πολύ σοβαρό).
Κάτι ανάλογο υπάρχει και για τα τέρατα που προτιμούν τρυφερά αγοράκια.
Το φοβερό είναι ότι εάν κάνεις μια βόλτα στο διαδίκτυο, θα βρεις του κόσμου τα sites, αφιερωμένα σ αυτές τις ημέρες και στον ''ιερό'' αγώνα αυτών των ''ανθρώπων'' για ελεύθερη ερωτική έκφραση των παιδιών!!!!!! Των παιδιών ΜΑΣ!!!!!
Γιατί δεν απαγορεύει κάποιος αυτές τις ιστοσελίδες; Καλή η ελευθερία της έκφρασης αλλά έχει και κάποια όρια.
Ακόμα κι αν δεν έχουν τολμηρές φωτογραφίες (που προφανώς και τις έχουν κάπου κρυμμένες) και μόνο το γεγονός ότι αγωνίζονται για να αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση στα κορμάκια και τις ψυχές των παιδιών μας, αυτό και μόνο αρκεί για να τους φυλακίσουμε μια για πάντα στα πιο σκοτεινά μπουντρούμια που υπάρχουν.

Έχουν και ειδικά σύμβολα για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους που τα κάνουν και κοσμήματα. Στις online εγκυκλοπαίδειες μπορείτε να τα δείτε για να έχετε το νου σας μήπως και τα αναγνωρίσετε ποτέ στο λαιμό κανενός γνωστού ή αγνώστου.
Εάν δείτε ποτέ κανέναν που να φοράει κάτι τέτοιο, απλά αναφέρετε το στην πλησιέστερη αστυνομία ή στο Χαμόγελο του Παιδιού ή στο http://www.safeline.gr/ Μπας και γλιτώσει κανένα παιδάκι.
Εγώ θα συνεχίσω να μάχομαι ενάντια στους παιδεραστές και σ' όλους εκείνους που απειλούν τα παιδιά μας.

3 comments:

  1. Μήπως η κοινωνία μας έχει πάρει τη ζωή της λάθος???? Σοκάρομαι με αυτή την ανάρτηση, δεν είχα ξανακούσει για αυτές τις "αρρωστημένες" γιορτές.

    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    ΥΓ. Εχω ανεβάσει μια ανάρτηση σχετικά με τα "παιδιά-νύφες". Ισως να σας ενδιαφέρει

    ReplyDelete
  2. Είναι πραγματικά η ώρα να αναρωτηθούμε όλοι μας την έννοια της ελευθερίας κ κατά ποσο κάποιες ομάδες "ανθρώπων" σαν αυτούς που ορέγονται τα παιδικά κορμάκια κ τις ψυχούλες τους,έχουν δικαιώματα κ προσωπικά δεδομένα που η εκάστοτε πολιτεία τους παρέχει που κατά τη γνώμη θα έπρεπε να τους σταυρώνουν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για παραδειγματισμό!Άκου έχουν κ γιορτή!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ δεν θα τους κρεμάσουν.
    Αλλά εμείς θα κατεβούμε στο Σύνταγμα,
    μια μέρα, φέτος,
    όλοι μαζί,
    σιωπηλά,
    κρατώντας ένα χαμομήλι στο χέρι.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki