Tuesday 20 May 2008

Παιδόφιλοι, Επιδειξίες και άλλοι κυκλοφορούντες ελέυθεροι

Πρωί - πρωί οι ειδήσεις στα «ψιλά» των καναλιών:
  1. Συνελήφθη παιδόφιλος γιατρός στη Βέροια. Γιατρός κατέβαζε από τον υπολογιστή του Νοσοκομείου παιδοφιλικό υλικό... Συνελήφθη, κατασχέθηκε το υλικό κ.λ.π.
    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ... Ο ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
  2. Επιδειξίας εξαγόρασε την ποινή του  και κυκλοφορεί ελεύθερος. Κυκλοφορεί ελεύθερος ο επιδειξίας που δείχνει σε παιδάκια σκληρό πορνό... και τα απόκρυφά του... Από το νόμο απαγορεύεται (!!!) να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του για να μάθουμε ποιος είναι ο ανώμαλος που εξαγόρασε την ποινή του και ελεύθερα συνεχίζει το «θεάρεστον» έργο του...
    ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙΑ ΜΑΣ

2 comments:

  1. ma toso anomalia???

    kai tous kaliptoume me ton nomo????

    stin omonia kremasma mazi me tous dikastes filous ton paidofilwn kai epidiksion...:(((((

    ReplyDelete
  2. Ζούμε σε μία κοινωνία, που στο τέλος, θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Γιατί αν τέτοια αδικήματα, αντιμετωπίζονται με αυτή τη χλιαρότητα, τότε στο τέλος, θα φτάσει η διαστροφή να είναι ένα πταισματάκι! Μία ερώτηση μόνον θα κάνω, ρητορική μεν, όμως πιστεύω με ουσία. Αν κάποιος "πείραζε" σεξουαλικά ένα παιδάκι που ήτανε ανηψάκι, ενός πολιτικού. Η δικαιοσύνη, θα τον έριχνε στα μαλακά, ή θα εξαντλούσε όλα τα όρια της; Όσο για τον Άλεξ και μπράβο που συνεχίζεις φίλη μου Melissa να το υπενθυμίζεις αυτό το θέμα, κρίμα που στη χώρα μας επικρατεί η λήθη. Όμως, η ζωή, δεν ξεχνάει. Αυτοί που κάνανε ότι κάνανε, σε αυτό το παιδί, να ξέρουν ότι, ο κλέφτη και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Αλίμονο σε όποιον, πέσει στη δικαιοσύνη, που η ζωή επιβάλει. Αλίμονο σε όποιον προκαλεί, τη ζωή. Η ζωή είναι ένα σχολείο στο οποίο όποιος κάνει μια παράβαση και δε μετανιώνει για αυτό, αλλά πάει να κοροϊδέψει τους άλλους, το πληρώνει. Αργά ή γρήγορα το πληρώνει. Ο άνθρωπος που τον παππού μου, με ψέματα τον πήρε στο λαιμό του αλλά και ο αδερφός του παππού μου, που μπορούσε με τα λεφτά που είχε να τον σώσει και δεν το έκανε τελικά. Ο ένας μετά από χρόνια, πέθανε με φρικτούς πόνους από καρκίνο και ο άλλος (ο αδερφός του παππού μου), εκλιπαρούσε τη μάνα μου, να τον συγχωρέσει γιατί στα γεράματά του, τον τρώγανε οι τύψεις για αυτό που έκανε. Η μητέρα η δική μου, λόγω αυτών των δύο ανθρώπων, έμεινε ορφανή από κοιλιά. Δε γνώρισε πατέρα όταν γεννήθηκε. Ο ψεύτης λοιπόν και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Όλοι εσείς, που κάνετε κάτι κακό σε αθώες ψυχές να ξέρετε ότι, από την ανθρώπινη δικαιοσύνη μπορεί να γλυτώσετε. Προσέξτε όμως δύο πράγματα. Τη δικαιοσύνη που επιβάλλει η ζωή εφαρμόζοντας τους δικούς της νόμους, αλλά και τον εσωτερικό κριτή που έχουμε όλοι μέσα μας και λέγεται, συνείδηση. Και όταν αυτός ο εσωτερικό κριτής, αρχίζει να μιλάει και να σας θυμίζει τι κακό κάνατε μπορεί να χάσετε τον ύπνο σας. Οι αρχαίοι λέγανε για τις Ερινύες (αν είναι η σωστή λέξη). Όποιον επισκεπτόταν, το μετάνιωνε πικρά μετά. Στη ζωή μου, έχω νιώσει τη ζωή να μου κάνει ότι έκανα, όταν πλήγωσα μια κοπέλα στη σχέση μου. Δεν κατάλαβα τότε πόσο την πλήγωσα. Το κατάλαβα, όταν μία άλλη κοπέλα με πλήγωσε. Μετά από καιρό, πήγα στην κοπέλα που είχα πληγώσει και της ζήτησα να με συγχωρέσει για ότι της έκανα.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki