Tuesday 14 October 2008

Σύλληψη φοιτητή για παιδική πορνογραφία

Η μαύρη είδηση:



Συνελήφθη φοιτητής με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί παιδικής πορνογραφίας.
Ο εικοσιπεντάχρονος φοιτητής από την Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συμμετοχή σε κύκλωμα διαδικτυακής διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στα ίχνη του νεαρού παιδόφιλου βρισκόταν από καιρό η Ιντερπόλ η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ιντερπόλ τα ηλεκτρονικά ίχνη του νεαρού βρέθηκαν σε ιστοσελίδα του διαδικτύου στην Ελβετία, η οποία προμήθευε πολύ σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε χρήστες του Ίντερνετ από 78 χώρες του κόσμου.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο νεαρός είχε προμηθευτεί βίντεο με πορνογραφία ανηλίκων πληρώνοντας 500 δολάρια, κατόπιν επικοινωνίας με το διαχειριστή της ιστοσελίδας.
Στην κατοχή του φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δυο dvd, που περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας και ειδικότερα, μεγάλο αριθμό ψηφιακών φωτογραφιών με γυμνά αγόρια.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πάτρας.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.
πηγή: Εφημ. Έθνος

Μάλιστα...
Σπούδαζε το παιδί... μέλος της φερέλπιδας φοιτητιώσας νεολαίας μας.
Να τον χαίρεται η μανούλα του και η κοινωνία μας όλη.
Δε μου λες ρε κτήνος;;
Το ξέρεις ότι τα 500 δολλάρια που πλήρωσες γαι το "υλικό" που απολάμβανες, είναι η κύρια αιτία και αφορμή για να βιάζονται παιδάκια από 2-5 ετών;;
Δυο χρονών μέχρι πέντε...
Αυτά τα γούστα είχε ο πελάτης των άλλων κτηνανθρώπων, των παραγωγών των βίντεο. Και, όπως παντού άλλωστε (στην εποχή που όλα πουλιώνται), ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης λειτουργεί άψογα.
Ό,τι γουστάρει ο πελάτης, ό,τι...
Προσεχώς και... αγέννητα


No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki