Friday 13 March 2009

Πώς αδυνατίζουν οι σταρ... ενώ άλλοι πεθαίνουν από την πείνα!

Αποκάλυψη σοκ! Πώς αδυνατίζουν οι σταρ...
ενώ άλλοι πεθαίνουν από την πείνα!
Καλά μιλάμε για πολύ σοβαρό θέμα!! Η Δρούζα, έχει αφιερώσει μια ολόκληρη εκπομπή για την δίαιτα των σταρ! Πρέπει να μάθουμε και εμείς τι δίαιτα ακολουθούν οι επώνυμοι,και πόσα λεφτά σπαταλάνε σε χαζοδίαιτες... Δεν έρχεσαι κυρία Δρούζα να σου πούμε εμείς που δεν ακολουθούμε δίαιτα, αλλά αδυνατίζουμε θέλοντας και μη από τους μισθούς της κακιάς ώρας;;
 
. Πήγαινε κανε ρεπορτάζ σε καμιά χώρα της Αφρικής να δεις πως περνάει ο κόσμος!

Εκεί θα δεις τι αγώνα δίνουν για να φάνε ένα πιάτο φαΐ για να ζήσουν και όχι για να αδυνατίσουν...Ο υποσιτισμός συντελεί σε περισσότερο από τους μισούς θανάτους παιδιών, κάτω των 5 ετών στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Το 1/3 των παιδιών του αναπτυσσόμενου κόσμου (146.000.000 παιδιά), εξακολουθούν να υποφέρουν από υποσιτισμό, και συνολικά 923 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από την πείνα παγκοσμίως!
 
Αυτό είναι πρόκληση, σε τέτοιες εποχές να
ασχολούμαστε με την δίαιτα των επωνύμων...


ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

http://www.actionaid.gr/
http://www.UNICEF.gr/

πηγή

1 comment:

  1. Δεν είδα την εκπομπή και δεν ξέρω πως τέθηκε και παρουσιάστηκε το θέμα αλλά είναι γεγονός πως όσο πρόβλημα είναι ο υποσιτισμός στις υποανάπτυκτες και αναπτυσσόμενες χώρες τόσο είναι και η παχυσαρκία και όλες οι συνέπειες της στον δυτικό κόσμο. Είναι θλιβερό πως περίπου το 50% των ελληνόπουλων είναι υπέρβαρα έως και παχύσαρκα. Η ενημέρωση και εκπαίδευση λοιπόν στα θέματα της διατροφής πιστεύω πως είναι απαραίτητη στην κοινωνία μας. Αρκεί βέβαια να παρουσιάζεται σωστά!!!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki