Tuesday 10 March 2009

Ηγούμενος ασελγούσε σε ανήλικους

Ο 68χρονος ηγούμενος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας μετά από καταγγελίες νεαρών κατά των οποίων είχε ασελγήσει.
Για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων κατηγορείται ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης Κερατέας Αττικής, κατά κόσμον Ελευθέριος Αναστασόπουλος.
Ο 68χρονος κληρικός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας μετά από καταγγελίες νεαρών 18 έως 34 ετών που είχαν παλαιότερα εγκατασταθεί στην Ιερά Μονή ως δόκιμοι μοναχοί και οι οποίοι υπέστησαν στο διάστημα από το 1988 μέχρι και το 2007, όντας τότε ανήλικοι, κακοποίηση από τον ηγούμενο στα κελιά τους και το ηγουμενείο..

Ο ίδιος φέρεται να έχει ασελγήσει κατά δεκαεπτά νεαρών οι οποίοι κατά το παρελθόν διέμεναν προσωρινά ή και μόνιμα στη μονή.
Ο ηγούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωΐ στον εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας.
Από την έρευνα προέκυψε ότι και άλλα δεκαεφτά άτομα έχουν καταγγείλει για τον ίδιο λόγο τον ηγούμενο, πολλοί από τους οποίους εγκατέλειψαν την ιεροσύνη για το λόγο αυτό.
Από την αστυνομία ερευνάται αν ο ηγούμενος έχει ασελγήσει σε ανήλικους και σε άλλα μοναστήρια, που έχει περάσει στο παρελθόν.


Ξύρισμα τάχιστα στον "άγιο" ηγούμενο
και μέεεεσαααα,
όσο πιο μέσα γίνεται,
δια βίου...,
μπας και μαζευτούν οι υπόλοιποι, ηγούμενοι και μή....
Άντε γιατί παραβρωμίσαμε....

4 comments:

  1. Αυτα και αλλα τετοια πολλα να τα ακουνε οι γιαγιαδες και οι κυριουλες που αφηνουν τις συντάξεις τους στην εκκλησία και πανε και προσκυνανε τους παπαδες
    αλλα που........

    ReplyDelete
  2. Δεν τους παίρνει όλους η μπάλα, ΟΧΙ.
    Όλοι οι βρώμικοι,
    από όλους τους χώρους,
    (και παντού υπάρχει βρωμιά και μπόχα,
    ΜΕΕΕΣΑΑΑΑ,
    ΌΣΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  3. & ευνουχισμός επίσης............

    Καλησπέρα χαμομηλάκι! :)

    ReplyDelete
  4. Συγνώμη αλλά παραέγινε το κακό με τους πάσης φύσεως αυτοαποκαλούμενους "αγίους"... δεν έμεινε και κανένα χλωρό κλαρί, όλα ξεράθηκαν... Οπότε τους παίρνει όλους η μπάλα μην αναφέρω τίποτε βαρύτερο για να τους πάρει...

    Το μέγα έλεος δηλαδή...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki