Tuesday 31 March 2009

Ο πατέρας στη φυλακή, η μάνα ανύπαρκτη...,
τα παιδάκια στους δρόμους...

Δύο αδερφάκια ηλικίας 11 και 6 χρονών, από τη Ρουμανία, βρέθηκαν από την Αστυνομία να περιφέρονται τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε δρόμους του χωριού Τάλα στην Πάφο.
.
Κάτοικοι της Τάλας που είδαν τα δύο παιδιά να τριγυρνούν στους δρόμους κλαίγοντας, ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία μετά από έρευνες διαπίστωσε ότι η Βουλγάρα συμβία του πατέρα τους, με την οποία διέμεναν, έφυγε για την Ιταλία όπως εκτιμάται, ενώ ο πατέρας τους είναι στην φυλακή.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο παιδιά είχαν έρθει στην Κύπρο με τον πατέρα τους από τη Ρουμανία. Στην Κύπρο ο ίδιος συζούσε με την Βουλγάρα, η οποία μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση, εγκατέλειψε την Κύπρο, αφήνοντας εντελώς αβοήθητα τα παιδιά τα οποία φοιτούσαν στο δημοτικό σχολείο Τάλας.
.
Τα δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, παραδόθηκαν στο Γραφείο Ευημερίας για να τα φροντίσουν λειτουργοί των αρμοδίων υπηρεσιών, μέχρι να δοθούν σε θετή οικογένεια. Τα παιδιά έχουν μεταγραφεί σε δημοτικό σχολείο της πόλης της Πάφου, όπου φοιτούν από σήμερα κανονικά.

31/03/2009

Αναρτήθηκε από...

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki