Wednesday 8 July 2009

Στα χέρια της αστυνομίας κύκλωμα μαστροπείας

Κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης γυναικών, στο οποίο συμμετέχουν εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί της αστυνομίας και μάλιστα υψηλόβαθμοι, εξάρθρωσε η αστυνομία με παράλληλες επιχειρήσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθησαν δύο απόστρατοι και τέσσερις εν ενεργεία αστυνομικοί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη ένας 35χρονος συνελήφθη στην Πάτρα κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνό. Τα στοιχεία του πρόεκυψαν μετά από έρευνες που έκανε η Ολλανδική Αστυνομία για διεθνές κύκλωμα.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο διαπίστωσε τα ηλεκτρονικά ίχνη του 35χρονου και τον συνέλαβε.

Το αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνει ακόμα την εξιχνίαση δύο σοβαρών υποθέσεων διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην περιοχή της Αττικής, καθώς και όπλων και εκρηκτικών, στο κέντρο της Αθήνας και τη Νέα Σμύρνη.
Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Γιάννης Δικόπουλος, συνελήφθησαν στην Αθήνα εφτά άτομα και συγκεκριμένα πέντε Αλβανοί και δυο Ιρανοί, ανάμεσα στους οποίους και ένας 16χρονος, οι οποίοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, στην Αττική.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη 30χρονος Αλβανός στη Νέα Σμύρνη, όπου διατηρούσε εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης. Εκτός από το εργαστήριο στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πολεμικά όπλα Καλάσνικοφ με δυο γεμιστήρες, ένα αυτόματο υποπολυβόλο MP5 με ένα γεμιστήρα, ένα περίστροφο, εκατοντάδες σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων και περίπου πέντε κιλά εκρηκτικών υλών, που εξετάζεται η προέλευσή τους και το πού προορίζονταν.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki