Wednesday 19 August 2009

Ψιλικατζής στη Λήμνο ασέλγησε σε 10χρονη

Ξεγέλασε 10χρονη προσφέροντάς της δωρεάν προϊόντα του μαγαζιού του και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Ο λόγος για έναν 54χρονο από τη Λήμνο που διατηρεί ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Μύρινας, ο οποίος κατηγορείται ότι θώπευσε το κορίτσι όταν εκείνο μπήκε ανυποψίαστο μέσα στο κατάστημά του.

Η ανήλικη που ήταν μαζί με μια φίλη της, η οποία επίσης αντιλήφθηκε το περιστατικό, βγήκε από το μαγαζί σε κατάσταση σοκ και πήγε κατευθείαν στο σπίτι της, όπου είπε χαρτί και καλαμάρι στον πατέρα και στη μητέρα της τι είχε συμβεί.

Αναυδοι και εξαγριωμένοι οι γονείς της μικρής κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση κατά του 54χρονου ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με τη μήνυση, στις 12.00 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο καταστηματάρχης αρχικά προσπάθησε να προσεγγίσει τη 10χρονη προσφέροντάς της δωρεάν προϊόντα από το κατάστημά του και στη συνέχεια, όταν εκείνη μπήκε στο μαγαζί, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Μετά την υποβολή της μήνυσης άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι οι κινήσεις του είχαν «στοργικό και πατρικό χαρακτήρα» και δεν έγιναν με πονηρό σκοπό. Πρέπει, μάλιστα, να επισημανθεί ότι ποτέ στο παρελθόν ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα και η είδηση προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στη μικρή κοινωνία της Μύρινας. Ο κατηγορούμενος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε αρμοδίως και το επόμενο διάστημα θα παραστεί ενώπιον του ανακριτή.

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο παρόμοιο κρούσμα που συμβαίνει στο νησί αυτό το καλοκαίρι, καθώς είχε προηγηθεί θωπεία 12χρονης από 21χρονο αλλοδαπό και απόπειρα βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας από στρατιωτικό.

(Πηγή madata.gr)

Ψιλικατζής στη Λήμνο ασέλγησε σε 10χρονη 

Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2009

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki