Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

60χρονος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης
της συντρόφου του και δύο φίλων της

Σύλληψη 60χρονου για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
Στη σύλληψη 60χρονου Έλληνα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Α.Τ. Νίκαιας.
Μετά από έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ασελγούσε σε βάρος δύο 15χρονων και ενός 14χρονου κοριτσιού, δίνοντάς τους ως αντάλλαγμα χρήματα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και κινητά τηλέφωνα.
Επίσης σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση φυλάκισης δύο ετών για υπεξαίρεση. Ο 60χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.


Ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του και δύο φίλων της

 Συγκλονίζει ιστορία, που αποκαλύφθηκε στην Νίκαια. Ένας 60χρονος για περισσότερο από έναν χρόνο ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης κόρης της συντρόφου του, αλλά και σε βάρος των δύο φίλων του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, ο 60χρονος, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στη Λαχαναγορά, διατηρούσε για χρόνια δεσμό με μια 34χρονη, η οποία είχε μια κόρη 15 ετών.
Καθημερινά, η μητέρα έστελνε την ανήλικη είτε στο κατάστημα είτε στο σπίτι όπου διέμενε ο 60χρονος, για να του πάει φαγητό. Εκεί ο ηλικιωμένος άνδρας τον τελευταίο χρόνο ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης, στην οποία έδινε ως αντάλλαγμα χρήματα για να μην αποκαλύψει στη μητέρα της το τι συνέβαινε.

Τους τελευταίους οκτώ μήνες, η 15χρονη, σύμφωνα με την επιθυμία του 60χρονου, τον έφερε σε επαφή και μια συνομήλικη φίλη της, στην οποία και πάλι ασελγούσε και της οποίας «έκλεινε το στόμα» δίνοντάς της κάρτες κινητής τηλεφωνίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας.
Ο ηλικιωμένος άνδρας, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Την περασμένη εβδομάδα κάλεσε τα κορίτσια να φέρουν μια ακόμη φίλη τους, 14 ετών, σε βάρος της οποίας ασέλγησε και στην οποία έδωσε ως «δώρο» το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά κι από αυτή την τελευταία του πράξη ακολούθησε καταγγελία στην Ασφάλεια και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

πηγή: inews
πηγή της πηγής: zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου