Thursday 17 September 2009

Αυστραλία: Φρίκη από πατέρα βιαστή

Μια ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην πολιτεία της Βικτόρια στην Αυστραλία.
Αυστραλός κατηγορείται ότι βίαζε επί 30 χρόνια την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
 .
Ο άντρας αυτός, περίπου 60 ετών, άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, γράφει η εφημερίδα Herald-Sun.
Σύμφωνα με την εφημερίδα και τα τέσσερα παιδιά γεννήθηκαν με σοβαρά προβλήματα και το ένα πέθανε.
Η αστυνομία της Βικτόρια αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση αυτή, επικαλούμενη δικαστική απόφαση να μην αποκαλυφθεί το όνομα της οικογένειας.

Η Herald-Sun τονίζει πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο όταν η γυναίκα μίλησε στην αστυνομία, τρία χρόνια αφού είχε ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές, αλλά τους είχε ζητήσει τότε να μην επέμβουν, επειδή κινδύνευε η ζωή της, όπως είχε πει.
Ο άντρας αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, αλλά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όταν οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι ήταν ο πατέρας των παιδιών, διευκρινίζει η εφημερίδα.

Η γυναίκα και τα τρία παιδιά της έχουν μεταφερθεί από τις Αρχές σε ασφαλές μέρος. Ο άντρας θα προσαχθεί στο δικαστήριο τον Νοέμβριο αντιμετωπίζοντας συνολικά 80 κατηγορίες.
Ανάλογη υπόθεση είχε αποκαλυφθεί και στην Αυστρία, όταν ο Γιοζεφ Φρίτσλ βίαζε επί 24 χρόνια την κόρη του, την οποία κρατούσε φυλακισμένη σε υπόγειο και είχε αποκτήσει μαζί της επτά παιδιά.

Έθνος

2 comments:

  1. ΓΟΝΙΟΣ Η ΤΕΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΑΚΡΑΙΟ ΜΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΕ.ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΜΟΜΙΛΑΚΙΑ

    ReplyDelete
  2. .. θα τιμωρηθούν οπως τους αρμόζει άραγε ;

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki