Sunday 11 October 2009

«Εκτροφείο τρομοκρατών...» - Το μήνυμα της Ημέρας:

"Όταν παίζουμε το ολέθριο παιχνίδι να αναζητούμε κάποιους να τους στιγματίσουμε ως αμαρτωλούς, ως άθεους, ως πλανεμένους, ως διεφθαρμένους, ως κακούς, ως ανέντιμους, ως προδότες, ως αμόρφωτους, ως αρτηριοσκληρωτικούς, ως οπισθοδρομικούς, ως ατάλαντους, για να εμφανισθούμε εμείς κατ' αντιδιαστολή ως ενάρετοι, ως πιστοί, ως ορθόδοξοι, ως καλοί, ως ακέραιοι, ως πατριώτες, ως μορφωμένοι, ως προοδευτικοί, ως ταλαντούχοι, να ξέρουμε ότι δημιουργούμε ένα εκτροφείο τρομοκρατών.
Γιατί όλοι αυτοί που γκρεμίζουμε στα τάρταρα για να εξασφαλίσουμε για τους εαυτούς μας την πλεονεκτική θέση αυτού που έχει από κάτω του κάποιον άλλον, με κάποιο τρόπο, με επίγνωση ή χωρίς επίγνωση, θα σοφιστούν τρόπους για να αντιστρέψουν το σχήμα και όχι σπάνια θα αναδειχθούν ικανώτεροι παίκτες αυτού του επάρατου παιχνιδιού και στην πορεία θα προκαλέσουν πολλή αιματοχυσία και πολύ θάνατο του ενός ή του άλλλου είδους."

π. Φιλόθεος Φάρος απο το "Συγκυρίες και Επιλογές"

1 comment:

  1. Αγαπημένο μας παιδί, χαμομηλάκι.
    Το εγώ μου είναι ο άνθος που στο αίμα του παιδιού κιλά.
    Το νερό της αγάπης δηλαδή…
    Στο είναι τον λουλουδιών των ανθρώπων παιδιών.


    Η αλήθεια μου είναι η αγάπη.
    Και αγάπη εστί το χαμομηλάκι παιδί(ως τα παιδιά γίνεστε, σε αυτά ανήκει η βασιλεία των ουρανών)..
    Όχι του έλληνα, όχι του μαύρου, όχι του κίτρινου, μα της ψυχής που ο Χριστός του άλφα και του ωμέγα θεό… δίδαξε.
    Όχι για να έχει οπαδούς.
    Όχι για να έχει ψηφοφόρους. Μα τον άνθρωπο, ο ίδιος η αγάπη της ειρήνης το φώς, να το χαρίζει σε όλους του χώματος εν ζωή, εικόνες στην ομοίωση του…
    Όταν πρωτομπίκα σε αυτό το πόστ.
    Μίλησα στην αγάπη.
    Μα αγάπη αδέλφια μου χώμα τούτης της ζωής, είναι ο θεός.

    Δεν θα σας πω για το είναι του πιστεύω σας, αλλά. Για το τι είναι η αγάπη.
    Εφόσον ομολογάτε τους εχθρούς σας.
    Εσείς οι άνθρωποι γιατί δικάζετε με το πνεύμα του εχθρού της δημιουργίας του θεού που σας διδάσκει την κατάκριση, και όχι της ένωσης του θεού σε άνθρωπο?
    Έλληνες αεί εσμέν λέτε!
    Αρχαία ελληνικά παινεύετε.
    Μα έλληνες δεν είστε…
    Μα η αποκάλυψη πως εσείς οι διδάσκαλοι των χαμομηλιών, είστε ο ψευδοπροφήτης αγάπη. Και σταυρωτής του πνεύματος εμάς των ελλήνων ουράνιων εν τη γη θεός γιός της αγίας τριάδος . της εκκλησίας `του Ιησού` `χριστού` των ελλήνων` του` έθνους του` θεού ``ημών`(από τις μύγες, μέχρι` και τα ``χαμομηλάκια,).
    Εσείς αδέλφια έλληνες, δεν ακολουθείτε τα ιερά, και τα όσια των πατέρων σας.. οπότε.. εσείς οι σπορείς των πόνων των ίδιων σας των παιδιών, από την στιγμή που τους νόμιμους παιδεραστές σκεπάζετε, κατά το ταλμούδ των εχθρών της ελλάδος μας…
    ‘’κόπρανα και ούρα σε μορφή γλυκού μελιού σας θρέφουν για πνεύμα, κρατώντας τον χριστό και την παναγία σε μια λίμνη από καυτά κόπρανα και ούρα και δεν μπορούν να βγουν έξω….. χάριν στους ιερείς που σας ουρούν με ιερά λόγια, μελένια.
    Την σταύρωση της φύσης ενός ανθρώπου αιώνιου μικρού παιδιού.
    Εσύ χαμομηλάκι μου.. τι είσαι???
    Το σκοτωμένο ανθρωπάκι Στυλιανός, από τους εν χριστό σταυρωμένους ψευδοπροφήτες, ηγούμενος της βασιλεύουσας της παναγίας μας μητέρας της πρώην Ελλάδος. Θεός σχωρέσει εσάς, και όχι εμέ.
    Εγώ ο μπάσταρδος σας ειμί.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki