Sunday 1 November 2009

Εικόνες Ομορφιάς... και σκηνές Φρίκης...

«Η βία εις βάρος των ζώων αποτελεί ίσως την πρώτη ένδειξη, ένα σήμα προειδοποίησης για μελλοντική επιθετική συμπεριφορά, που μπορεί να καταλήξει ακόμη και στο έγκλημα»



Λυκόσκυλο τραγουδάει για να σταματήσει το μωράκι να κλαίει!!

Σκυλάκος κλαίει μαζί με το μωράκι για να το ησυχάσει!!


ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο/οι άρωστος/οι, ψυχοπαθής δολοφόνος  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

"του αθώου κι ανυπεράσπιστου σκυλάκου που συντρόφευε καθημερινά τα νεαρά παιδιά που πήγαιναν στο γυμνάσιο-λύκειο της Βάρης από την περιοχή κοντά στο Μακ Ντολναντ, όπου κι έμενε τους 2 τελευταίους μήνες που είχε βρει καταφύγιο μαζι με άλλη μια σκυλίτσα πίσω απο ένα καταστημα της λεωφ. Βάρης. Εκεί κοντά βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα στη μάντρα του εγκαταλελειμένου πλέον κτηρίου των Γκούντις που συνορεύει με το βουνό. Είχε στειρωθεί πρόσφατα απο το Δήμο μας και ήταν αγαπητός σε όλους καθώς ήταν πολύ ήμερος και καλόβολος. 
 
Μια κυρία τηλεφώνησε στο Δημαρχείο το πρωί (30-10-09) και μεταβήκαμε στο σημείο με την υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο για το προγραμμα προστασίας των αδεσπότων παίρνοντας μαζί μας πρώτες βοήθειες νομίζοντας οτι πρόκειται για τραυματισμένο σκυλί κι εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν νεκρό αφού είχε κρεμαστεί από το προηγούμενο βράδυ με σύρμα έχοντας κάνει γερή θηλιά που μόνο με τανάλια μπορέσαμε να κόψουμε!
Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει ή είδε ύποπτες κινήσεις το βράδυ στις 29-10-09 στον προαύλειο χώρο του πρώην Γκούντις να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή το Δήμο μας ή το τηλ.6937145280. Θα δοθεί γερή αμοιβή για αποτελεσματιές πληροφορίες
Μαζί στην επικήρυξη και η σελίδα μας στο face book
 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ 

Η Αποτρόπαιη και πρωτοφανής αυτή πράξη μας συνθλίβει και μας ντροπιάζει όλους, θέλουμε τη σύλληψη και τιμωρία τους!  Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο επικίνδυνα άτομα."

ήδη η κυρία ΛΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΕΔΩ:  ΛΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ
Όχι δεν θα παραιτηθώ από το να ουρλιάζω και να απαιτώ τιμωρία!!
Όσο γραφική κι αν με πουν, όσο κι αν πλέον, φαίνομαι να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, θα φωνάζω ασταμάτητα για αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα, σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων!!

2 comments:

  1. Θεέ μου πώς μπορούν οι αρρωστημένοι αυτοί βρυκόλακες να βασανίζουν τέτοιες υπάρξεις??
    :(

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki