Saturday 12 December 2009

SΟS για τα παιδιά - θύματα

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται περιγράφει με αναφορά του ο αστυνομικός -μάρτυρας Π. Λουκάτος, ο οποίος κάνει έκκληση στην Πολιτεία να μεριμνήσει γι' αυτά.

Συγκλονιστικές περιγραφές για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα τέσσερα παιδιά-θύματα μίας από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παιδεραστίας και κακομεταχείρισης, καταγράφονται στην αναφορά που κατέθεσε την Πέμπτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο αστυνομικός -μάρτυρας 
στη δίκη- κ. Παύλος Λουκάτος.
Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθεται η Ειρήνη Τσονοπούλου που φέρεται -μεταξύ άλλων- ότι εξέδιδε την 11χρονη κόρη της. Συγκατηγορούμενοί της είναι ο σύντροφός της που κακοποιούσε τον 9χρονο αδελφό της 11χρονης, ένας ιερέας και ένας συνταξιούχος που φέρονται ότι βίαζαν το κοριτσάκι στο Ίλιον.
Στην αναφορά του ο μάρτυρας αστυνομικός κάνει έκκληση προς «την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα, καθώς τα παιδιά -όπως επισημαίνει- βρίσκονται σε ασφυκτικό περιβάλλον, χωρίς την απαιτούμενη φροντίδα».

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki