Tuesday 26 January 2010

Σύλληψη 10 τεράτων για παιδική πορνογραφία

Με την κωδική ονομασία Twins - “Δίδυμοι” η αστυνομία ξεσκέπασε και συνέλαβε άλλα δέκα άτομα για παιδική πορνογραφία. Η επιχείρηση κράτησε τρεις μήνες σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας καθηγητής γυμνασίου αλλά και ένας 26χρονος που είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!
Το υλικό που βρήκαν οι άντρες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι σκληρό και αφορά βίντεο και φωτογραφίες με παιδιά μηνών έως και 12 χρονών. 
Μάλιστα το συνολικό υλικό είναι χωριτικότητας 13 terra!!!
Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι και ένα άτομο από την Ηγουμενίτσα. Αναμένονται σύντομα και άλλες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.  
Αναρτήθηκε από epirusgate

4 comments:

  1. Apo to kako sto heirotero pame,hamomilaki...

    ReplyDelete
  2. Καλησπερα ..Τι να πει κανεις...Και μονο που το διαβασα ντρεπομαι....Παιδια δεν εχουν?Αξιοπρεπεια?

    ReplyDelete
  3. Ναι, αλλά δεν το βάζουμε κάτω ...

    ReplyDelete
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !!! H ατιμορησία και το κρύψημο των κτινών πορνογράφων και παιδεραστών , από τα προσωπικά δεδομένα (λάθος για μένα )έχουν φέρει την κοινωνία μας σε αυτό το χάλι .Είναι λάθος διότι το επιτρέπουν οι ΚΑΛΟΙ να επιπέουν οι κακοί !! Πρέπει το όνειρο , που ονομάζουμε ζωή , να είναι γλυκύτερο .Να είναι πρόγευση της αληθινής ζωής στην καθ΄ αυτό πατρίδα μας , στην οποία το ζων πνεύμα δεν θα φέρει την άλυσι του σώματος , την σκευοθήκη του χώρου , την μάστιγα των γήινων πόνων και όπου δεν θα το πιέζουν οι πειρασμοί των πολύ μικρών μας αναγκών και επιθυμιών . Ας φέρουμε με θάρρος και χωρίς γογγυσμό το φορτίο μέχρι τέλους χωρίς να λησμονούμε καθόλου εκείνον τον υψηλότερο σκοπό . Θα είμαστε γεμάτοι χαρά , όταν θα σημάνουν οι τελευταίες ΄ώρες της ζωής μας , για να αποθέσουμε το φορτίο και να βλέπουμε να φεύγει από επάνω μας κάθε τι το φθαρτό .-, ........

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki