Tuesday 16 February 2010

13χρονος μαθητής σκότωσε 12χρονο στην Αυστραλία!
Αυστραλός κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του για 30 χρόνια!!

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ, συνέλαβε προχθές έναν 13χρονο μαθητή, στον οποίον και απάγγειλε την κατηγορία της δολοφονίας ενός 12χρονου συμμαθητή του.


Το τραγικό επεισόδιο έλαβε χώρα στο προαύλιο ενός κολεγίου του Μπρίσμπαν, όταν μια μεγάλη ομάδα παιδιών άρχισε να μαλώνει.
Ο 12χρονος χτυπήθηκε κατά την ώρα του επεισοδίου, από τον 13χρονο με ένα μαχαίρι στο στήθος.
με πληροφορίες από Καθημερινή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φυλάκιση 28 ετών σε πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια.

Σε κάθειρξη 28 χρόνων καταδικάστηκε, από δικαστήριο της Μελβούρνης, ένας 60χρονος πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια και είχε αποκτήσει μαζί της τέσσερα παιδιά.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης, το όνομα του οποίου δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθεί, κακοποίησε για πρώτη φορά την κόρη του στις αρχές της δεκαετίας του '70 όταν αυτή ήταν μόλις 13 ετών.
Έκτοτε και έως το 2005, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, συνέχιζε να την κακοποιεί σεξουαλικά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και μερικές φορές καθημερινά.
Το θύμα φέρεται να είχε μιλήσει για το δράμα της σε κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι δεν έδειξαν την πρέπουσα σημασία και τώρα ορισμένοι ζητούν την διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί πως η πολιτεία αδιαφόρησε για την άτυχη γυναίκα.
Ψυχίατρος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο δράστης είναι αλκοολικός, πάσχει από κατάθλιψη και είναι διχασμένη προσωπικότητα.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 comment:

  1. συγκλονιστικό,τι γίνετε ρε παιδί μου.πάει ο κόσμος διαλύθηκε

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki