Wednesday 17 March 2010

1. Μαθητές με ναρκωτικά
2. Πωλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε.
Στα σχολειά μας γίνεται χαμός με τα ναρκωτικά.

Είδηση 1η
Σοκ έχει προκαλέσει ο εντοπισμός παραισθησιογόνου σε μπουκάλι σαμπουάν που βρέθηκε σε αποσκευή μαθητή στη διάρκεια λιμενικού ελέγχου στα Χανιά. 
Ο μαθητής, από την Αθήνα, συμμετείχε στην πενθήμερη εκδρομή του σχολείου του με προορισμό τα Χανιά. Μετά την άφιξη του πλοίου, λιμενικοί προχώρησαν σε ελέγχους και εντόπισαν το μπουκάλι που περιείχε 1,5 γραμμάριο μεθαμφεταμίνη (ψυχότροπη ουσία που προκαλεί έντονη ευφορία) και ένα δισκίο «έκστασι». 
Επίσης συμμαθητής του κατείχε 7,5 γραμμάρια χασίς που φέρεται να τα είχε κρύψει σε μπουκάλι.
ethnos
 

Είδηση 2η
Ένας 17χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών έξω από προαύλιο σχολείου, με την κατηγορία ότι πωλούσε ναρκωτικά σε μαθητές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορίες ότι ο 17χρονος μεταβαίνει τις απογευματινές ώρες έξω από προαύλιο συγκεκριμένου σχολείου, με σκοπό την διάθεση ναρκωτικών σε μαθητές, αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά την περιοχή.
Έτσι το απόγευμα της Τρίτης κατάφεραν να συλλάβουν τον νεαρό τη στιγμή που είχε πλησιάσει τα κάγκελα περίφραξης του σχολείου και επιχειρούσε να πωλήσει ποσότητα ναρκωτικών σε μαθητές.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη συνεργών του 17χρονου.

ethnos

1 comment:

  1. Χθες η αλβανίδα κυρία που με βοηθά στο σπίτι ζήτησε να μου δείξει στο internet το γυιό της που έχει σελίδα στο facebook.
    Ανάμεσα στις άλλες του φωτογραφίες το νεαρό παιδί που άφησε το γυμνάσιο γιατί δεν ήθελε άλλη γνώση, ήθελε να εργαστεί μοστράριζε φωτογραφίες ινδικής κάνναβης και προμοτάριζε την τοπική μαφία της ιδιαίτερης πατρίδας του, με σύμπλεγμα όπλων και κάνναβης..
    Τρόμαξα εννοείται, μάλιστα συνέστησα στη γυναίκα που παλεύει μόνη της για την οικογένειά της, να τον προσέχει γιατί δεν θέλουν πολύ τα παιδιά να παρασυρθούνε...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki