Tuesday 13 July 2010

Επιχείρηση "Αράχνη" για παιδόφιλους στη Ρόδο
Συνελήφθη 33χρονος μανιακός παιδόφιλος
Μπλόκο και σε τρεις καθηγητές!

Λύσσαξαν οι ανώμαλοι, οι διεστραμμένοι :((((

«Όταν η επιχείρηση «Αράχνη»ολοκληρωθεί, περίπου τον Σεπτέμβριο, εκτιμάται ότι ο αριθμός των εμπλεκομένων θα φτάσει τα 200 άτομα».

Επιχείρηση "Αράχνη" για παιδόφιλους στη ΡόδοΣτον ανελέητο ιστό της «Αράχνης», που έχει απλωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα σε ολόκληρη τη χώρα από τους άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, πιάστηκε χθες ένας ακόμη νεαρός παιδόφιλος από τη Ρόδο, ο οποίος ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά του πάθη βλέποντας φωτογραφίες με βιασμούς ανήλικων παιδιών, ακόμη και βρεφών! Παράλληλα, στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται και τρεις καθηγητές σχολείων που έχουν την ίδια διαστροφή!

Η σύλληψη του 33χρονου άνδρα, με το άκρως αρρωστημένο μυαλό, έχει προκαλέσει σοκ και αηδία στους κατοίκους της Ρόδου και έντονο προβληματισμό στις διωκτικές αρχές, οι οποίες τον χαρακτηρίζουν «μανιακό».

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Αράχνη», που πραγματοποιείται εδώ και περίπου έναν μήνα από τους έμπειρους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό και την σύλληψη παιδόφιλων, τα ηλεκτρονικά ίχνη οδήγησαν τους αστυνομικούς στο νησί της Ρόδου και στο σπίτι του νεαρού άνδρα, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός φύλακας σε μεγάλη επιχείρηση.

Μάλιστα, ο 33χρονος είναι ιδιαίτερα γνωστός στους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του και τις αρρωστημένες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν και κατέσχεσαν περισσότερες από 200.000 φωτογραφίες με σκληρό πορνογραφικό υλικό. Πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 1 έως και 13 ετών. Ωστόσο, αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε ακόμη και σκληρό υλικό με βρέφη. Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες ήταν διάσπαρτες σε υπολογιστές, λάπτοπ, ακόμα και στο κινητό του τηλέφωνο! Επίσης, στο κομπιούτερ του είχε εγκαταστήσει ειδικό πρόγραμμα για να ανταλλάσσει το φρικιαστικό υλικό με άλλους χρήστες, σε 24ωρη βάση!
Μάλιστα, κάποιες από τις χιλιάδες φωτογραφίες φέρεται να τις έχει τραβήξει ο ίδιος σε παραλίες και άλλα μέρη του νησιού. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν υπάρχουν βιασμοί παιδιών, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι αποθανάτιζε μικρά παιδιά που είχαν πάει για μπάνιο με τους γονείς τους ή είχαν βγει βόλτα, προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση για τη δράση του νεαρού.
Ο 33χρονος, πάντως, τόσο κατά τη σύλληψή του όσο και ανακρινόμενος άφησε άφωνους τους αστυνομικούς όταν παραδέχτηκε την ενοχή του και δήλωσε «άρρωστος με την παιδική πορνογραφία». «Είναι σαν δηλητήριο στο μυαλό μου. Έχω εξάρτηση. Ξέρω ότι είναι κακό, αλλά δεν μπορούσα να ζήσω σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Με είχε κυριεύσει. Χρειάζομαι βοήθεια» υποστήριξε στην κατάθεσή του. 
Ο ιδιωτικός φύλακας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για το «πάθος» του, ενώ από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων αρρωστημένων μυαλών.

Μπλόκο και σε τρεις καθηγητές!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», εκτός από τον 33χρονο Ροδίτη, στο στόχαστρο των αστυνομικών βρίσκονται και τρία ακόμη άτομα, τρεις καθηγητές σχολείων, οι οποίοι φέρονται να έχουν την ίδια διαστροφή.  
Ηδη τα ηλεκτρονικά ίχνη τους έχουν εντοπιστεί και η σύλληψή τους είναι θέμα ωρών. Και οι τρεις διδάσκουν σε σχολεία στην περιφέρεια και φέρεται τόσο να κατέβαζαν και να αγόραζαν από το Διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας όσο και να αντάλλαζαν μεταξύ τους φωτογραφίες με σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών.

Μάλιστα, χθες, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση των αρχών και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ωστόσο, μέχρι αργά χθες το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε ανακοινωθεί το παραμικρό.

«Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η επιχείρηση "Αράχνη" έχει ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα και ήδη έχουμε προβεί σε 17 συλλήψεις ατόμων από διάφορες περιοχές της χώρας» ανέφερε στην «Espresso» ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόσθεσε: «Μάλιστα έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος 50 ατόμων. Όταν η επιχείρηση ολοκληρωθεί, περίπου τον Σεπτέμβριο, εκτιμάται ότι ο αριθμός των εμπλεκομένων θα φτάσει τα 200 άτομα».

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki