Friday 9 July 2010

Διάσημος πιανίστας συνελήφθη για παιδεραστία
Russian Pianist Charged with Raping Thai Boy

Στη σύλληψη του παγκοσμίου φήμης Ρώσου πιανίστα και συνθέτη, Μιχαήλ Πλέτνιεφ, προχώρησε η αστυνομία της Ταϊλάνδης με την κατηγορία της παιδεραστίας.

Ο 53χρονος Πλέτνιεφ συνελήφθη την Δευτέρα στην Πατάγια, γνωστό παράκτιο θέρετρο της Ταϊλάνδης, και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για το βιασμό ενός 14χρονου Ταϊλανδού.

Thanyarat Doksone
Bangkok The Associated Press
Internationally acclaimed Russian pianist and conductor Mikhail Vasillievich Pletnev has been charged with raping a 14-year-old boy in a Thai beach town, police said Wednesday. 

... έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Διάσημος πιανίστας συνελήφθη για παιδεραστία
Το διάσημο κτήνος... Εμείς εδώ, δεν αποκαλύπτουμε την ταυτότητά τους...
Mikhail Vasilievich Pletnev, the founder of the Russian National Orchestra, was charged Tuesday with rape and appearing in compromising photographs with several other boys, said police Lt. Col. Creetha Tankanarat. 

«Το αγόρι συμφώνησε να καταθέσει εναντίον του και θα προχωρήσουμε στην εκδίκαση της υπόθεσης», δήλωσε στέλεχος της διεύθυνσης προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.
Εάν κριθεί ένοχος ο Πλέτνιεφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών.
Ο Ρώσος μουσικός παραθέριζε συχνά στην Πατάγια, 100 χλμ. νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ, όπου είχε αγοράσει αρκετά σπίτια και είχε ιδρύσει ωδείο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών στην Πατάγια ο πιανίστας έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο θέρετρο, το οποίο έχει γίνει διαβόητο, καθώς «προσφέρει» αχαλίνωτη νυχτερινή διασκέδαση και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πορνείας.
«Συγκεντρώναμε στοιχεία εναντίον του εδώ και καιρό», είπε αξιωματούχος της αστυνομίας στην περιοχή, αναφερόμενος στο Ρώσο μουσικό.

1 comment:

  1. Καλημέρα ,

    Δεν μου κάνει εντύπωση!

    Όλοι οι "σπουδαίοι, διασημοι, επιφανείς" πάνε στην Ταϊλάνδη , μόνο με ένα σκοπό. Σίγουρα δεν είναι για τουριστικούς λόγους.

    Ας ελπίσουμε ότι η αρχή έχει γίνει και το τόσο εξωτικό κατά τα άλλα αυτό μέρος, θα είναι πόλος έλξης μόνο για τις φυσικές ομορφιές και την κουλτούρα του!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki