Monday 27 September 2010

Επιχείρηση «Σφυροκόπημα» σε παιδόφιλους από την ΕΛ.ΑΣ.

Λύσσαξαν οι ανώμαλοι...
Έχει κατασχεθεί πλήθος πειστηρίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ανάμεσά τους υπάρχει υλικό με σεξουαλική κακοποίηση ακόμα και βρεφών.
Άτομα της διπλανής πόρτας βρίσκονται για άλλη μια φορά στη λίστα των κατηγορουμένων για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω Ιντερνετ, η οποία σχηματίζεται στα πλαίσια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που γίνεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ολόκληρη τη χώρα, με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα». 

Ένας 50χρονος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, 
ένας νεαρός σκιτσογράφος, 
ένας σκηνοθέτης 
και άλλα πρόσωπα, υπεράνω υποψίας, συγκαταλέγονται μέχρι στιγμής στη λίστα των κατηγορουμένων, που αναμένεται να συμπληρωθεί και με άλλα πρόσωπα όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Κατηγορούμενοι 
Περισσότεροι από 170 ήταν μέχρι χθες οι κατηγορούμενοι, 30 από τους οποίους έχουν συλληφθεί στα πλαίσια του Αυτοφώρου. 
Οι κατ’ οίκον έρευνες έχουν πλησιάσει τις 200 και γίνονται παρουσία 15 εισαγγελέων που έχουν διατεθεί γι’ αυτό το σκοπό. Έχει κατασχεθεί πλήθος πειστηρίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ανάμεσά τους υπάρχει υλικό με σεξουαλική κακοποίηση ακόμα και βρεφών.
Η επιχείρηση με την ονομασία «Σφυροκόπημα» είναι η μεγαλύτερη που γίνεται στην Ελλάδα. 
Κατά μέσο όρο γίνονται 40 έως 50 στοχευμένες κατ’ οίκον έρευνες κάθε μέρα. Μέχρι τα τέλη αυτής της εβδομάδας η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί.
Πολύ σύντομα πρόκειται να μπει σε λειτουργία το νέο λογισμικό που απέκτησε η Δίωξη, με το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει σε χρόνο μηδέν τους παιδόφιλους, την ώρα που κατεβάζουν υλικό παιδικής πορνογραφίας από το Ιντερνετ ή το μοιράζονται μεταξύ τους. 
Με το νέο λογισμικό θα μπορεί να κάνει επ’ αυτοφώρω συλλήψεις.

Από εφημερίδα Έθνος

3 comments:

  1. ;Ενα μεγάλο μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ!Καλή συναίχεια και θα προσευχόμαστε να τους συλλάβεται όλους!!!

    ReplyDelete
  2. Aγαπητό Χαμομηλάκι

    Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε με την βιομηχανία της πορνογραφίας συνολικά, ένα κομμάτι της οποίας είναι η παιδική πορνογραφία.
    Να δούμε το ρόλο της τηλοψίας και των εντύπων στη δημιουργία σεξιστικών προτύπων από την παιδική ηλικία.
    Η έκρηξη της παιδοφιλίας έχει ευθεία αναλογική σχέση με τον υπερπολλαπλασιασμό των σεξιστικών ερεθισμάτων που βιωνουμε όλοι τοις τελευταίες δεκαετίες.
    Οι παιδόφιλοι και η παιδοπορνογράφοι δεν είναι προϊόντα δοκιμαστικού σωλήνα.Είναι προϊόντα της κοινωνίας της θεαμαπάτης, που πλημμυρίζει τα μυαλά όλων μας με σπέρμα και αίμα.

    Καλή δύναμη!

    ReplyDelete
  3. Αγαπητέ μας @Misha
    τα λέει όλα η παρακάτω ανάρτηση

    http://hamomilaki.blogspot.com/2010/07/pornopoiisi-of-generation.html

    Με αγάπη
    το χαμομηλάκι

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki