Sunday 3 October 2010

Μάνα και εραστής έδεσαν το παιδάκι με κολλητική ταινία στον τοίχο
US mom, boyfriend jailed for taping child to a wall

Απίστευτο! 
Φωτογραφίες με το μόλις 22 μηνών παιδί τους δεμένο στον τοίχο με κολλητική ταινία είχαν βγάλει μάνα και εραστής στο  Λίνκολν, Νεμπράσκα. 
Πρόκειται για την 18χρονη Τζάιλα Χαμ και τον 19χρονο φίλο της Κόρντε Χορέα οι οποίοι βρήκαν αυτόν το απάνθρωπο τρόπο να διασκεδάσουν.
Lincoln, Nebraska: These are the first shocking photos of a boy being subjected to unbelievable cruelty by his mother and her boyfriend.
The 22-month-old toddler was stuck to a wall in his home by industrial duct tape after his mother had been 'partying' with her lover at her home near Lincoln, Nebraska.
Jayla Hamm,18, even held her helpless son against the wall while boyfriend Corde Honea,19, taped his wrists, legs and body.
Δένοντας τους καρπούς και τα χεράκια του μικρού το έδεσαν στον τοίχο και στη συνέχεια έβγαζαν φωτογραφίες με την ψηφιακή κάμερα γελώντας με τα κατορθώματά τους.
Ο νεαρός εραστής βρέθηκε στο σπίτι της φίλης του και για να μην τους ενοχλεί ο μικρός κατά τι διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών τους  τον έδεσαν με αυτόν τον τρόπο.
Σύμφωνα με το News247 το μωρό όμως έκλαιγε δυνατά και για να μην ακουστεί αποφάσισαν αφού το φωτογραφίσουν να το ελευθερώσουν. 
Ο βασανισμός δεν τελείωσε εδώ.  
Στη συνέχεια για να του κάνουν καψόνι αποφάσισαν να δέσουν το παγουράκι που έπινε νερό στο τοίχο τόσο ψηλά ώστε να μην το φτάνει! 
Η ανάλγητη ενέργεια του ζεύγους ανακαλύφθηκαν  όταν η Χαμ έδειξε τις εικόνες σε ένα φίλο, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Η αστυνομία  άμεσα έφτασε στο σπίτι και κατάσχεσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που περιέχουν τις φωτογραφίες του αγοριού. 
Το πρόσωπο του παιδιού έχει σκόπιμα καλυφτεί.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki