Sunday 24 April 2011

Επτάχρονο αγοράκι έχασε το μάτι του από βεγγαλικό
Κινδύνεψαν σοβαρά άλλα δυο ανήλικα παιδάκια

Νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. 
Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό με θύμα αγοράκι επτά ετών, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά από βεγγαλικό, σημειώθηκε λίγο μετά την Ανάσταση στη Δροσιά Χαλκίδας.

Προσοχή στα πυροτεχνήματα

Η Αστυνομία συμβουλεύει
Ένας 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ειδικού τύπου στην οποία ανοίγει αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα αυτή να πέσει στην είσοδο του ναού της ενορίας και να τραυματίσει βαριά στο πρόσωπο το 7χρονο αγοράκι που ήταν εκεί με τους γονείς του.
Το παιδί συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως έχασε το αριστερό του μάτι, ενώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 25χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Παρά λίγο τραγωδία με ανήλικα παιδιά - συνελήφθη η μητέρα
Από θαύμα γλίτωσαν δυο ανήλικα παιδιά -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- ηλικίας 11 και 12 ετών αντίστοιχα στην περιοχή του Γαζίου, όταν χθες το απόγευμα, διέφυγαν της προσοχής των γονιών τους και πυροδότησαν δύο βεγγαλικά, τα οποία η 12χρονη είχε πάρει κρυφά.
Τα δύο ανήλικα, τα ενεργοποίησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο 11χρονος.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη, από Αστυνομικούς η 34χρονη μητέρα του κοριτσιού κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

2 comments:

  1. Χρόνια Πολλά φίλη μου! Είναι απαράδεκτο να αγοράζουν γονείς πράγαμτα ακατάλληλα σε παιδιά,προημερών αγόραζα κινητό σον άνδρα μου και είδα με τα μάτια μου να αγοράζει μητέρα σε παιδάκι 4 ετών ..κινητό!!!Όταν της έκανα μία ευγενική παρατήρηση μόνο που δεν με έβρισε!

    ReplyDelete
  2. Καλή μας @αχτίδα, πολλοί γονείς είναι ό,τι να 'ναι, εντελώς ανεύθυνοι :(
    Χιλιάδες τα ατυχήματα στα παιδάκια από απροσεξία ακατάλληλων γονιών.

    Χριστός Ανέστη
    Χρόνια σου Πολλά και καλά!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki