Wednesday 3 August 2011

75χρονος βίαζε τις ανήλικες εγγονούλες της αδερφής του

Το κτήνος, ο εσχατόγερος... βίαζε τα κοριτσάκια από τα πέντε και τα έξι τους χρόνια :(((

Ποια φυλακή θα βρεθεί να χωρέσει τέτοια εγκλήματα;;
Ηλικιωμένος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε επί πέντε χρόνια τα ανήλικα εγγόνια της αδελφής του. Πρόκειται για 75χρονο, ο οποίος μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, ο εφιάλτης των κοριτσιών, που σήμερα είναι ηλικίας 10 και 11 ετών, ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια.
Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για αποπλάνηση παιδιών, ενώ τις επόμενες μέρες θα απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, ο εφιάλτης των κοριτσιών, που σήμερα είναι ηλικίας 10 και 11 ετών, ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια.  
Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι υποχρέωνε τα κοριτσάκια να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του, απειλώντας τα για το ενδεχόμενο να μιλήσουν σε κάποιον.
Η αρχή του τέλους αυτού του μαρτυρίου ήρθε πριν από λίγες μέρες όταν συγγενικό τους πρόσωπο διαπίστωσε κάποιες ύποπτες κινήσεις του ηλικιωμένου, ενώ έκρινε ταυτόχρονα ως περίεργη τη συμπεριφορά των παιδιών απέναντι στον 75χρονο.  
Ο δράστης τελικά συνελήφθη και προανακριτικά παραδέχθηκε τις πράξεις του.

www.kathimerini.gr 
με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

5 comments:

  1. Δεν υπάρχουν λόγια ...

    ReplyDelete
  2. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ''ΜΗΝ''ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΠΩΣ ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ.

    ReplyDelete
  3. Καλό μας Φυλαχτό,
    βάζουμε τέτοια θέματα συνέχεια, αλλά μη νομίζετε, είναι οδυνηρό να εστιάζουμε συνέχεια σ' αυτά, "μας κουράζει το κακό", όπως λέει ο Ανανίας Κουστένης.

    Όσον αφορά την ανακύκλωση της πληροφορίας, καλύτερα θα ήταν να μελετούσαν οι γονείς το οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε πάνω αριστερά στο Χαμηλάκι με τον γενικό τίτλο "Εκστρατεία
    κατά της Παιδικής κακοποίησης" και μακάρι να το αναδημοσίευαν όλοι στην ιστοσελίδα τους.

    ReplyDelete
  4. Σε τέτοια άτομα μία πρέπει να είναι η τιμωρία. Παραδειγματικός θάνατος.
    Δεν υπάρχει συγχώρεση, δεν υπάρχει μεταμέλεια. Μόνο το υπέρτατο κακό.
    Και όπως αποδεικνύεται και από τα γεγονότα, προπύργιο της ειναι και ο θρησκευτικός χώρος, είτε μιλάμε για καθολικισμό είτε για ορθοδοξία. Μακριά τα παιδιά από "καλοκάγαθους" ιερείς!

    Μπορεί να γίνει μια ενημέρωση πάνω σε θέματα προστασίας των θυμάτων? Πως μπορούμε να τους προστατέψουμε χωρίς να εκτεθεί η βιασμένη τους αξιοπρέπεια?

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki