Monday 31 October 2011

Γερμανός επιχειρηματίας, πατέρας έξι παιδιών,
στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
US soldier arrested in Greek child pornography sweep

Λύσσαξαν οι διεστραμμένοι :(

Ούτε οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν άντεξαν στην θέα των αποκρουστικών εικόνων, που απολάμβαναν οι αρρωστημένοι παιδόφιλοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε κύκλωμα πορνογραφίας.


Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα
και σχηματίστηκε δικογραφία για άλλους τέσσερις.
Εικόνες φρίκης, που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, περιλαμβάνονται, στο μεγαλύτερο σε όγκο αρχείο των 11.000 GB: Κακοποίηση παιδιών, συνευρέσεις  μωρών μόλις επτά και οκτώ μηνών με ζώα είναι λίγα μόνο από τα αηδιαστικά στιγμιότυπα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί του προγράμματος «Angels» και έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, όπως ένας Αμερικανός λοχαγός του Αμερικανικού Στρατού, αλλά και ένας Γερμανός επιχειρηματίας - πατέρας έξι παιδιών.
Τον Γερμανό παιδόφιλο εντόπισαν online οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια επίσκεψης του Έλληνα  πρωθυπουργού στην ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Οι άντρες της Δίωξης είδαν εκείνη την ώρα τις κινήσεις του και στην συνέχεια εντόπισαν τα ίχνη του. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παιδόφιλος είναι ο ένας από τους δύο με το πιο σκληρό υλικό στην κατοχή του. Ο άλλος είναι ένας Έλληνας από την Σαλαμίνα.
Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία για άλλους τέσσερις. Πρόκειται όπως αναφέραμε και παραπάνω για έναν Λοχαγό του Αμερικανικού Στρατού στην Κρήτη, για έναν Αυστριακό εφοπλιστή που μένει στην Λευκάδα, έναν Ουκρανό ιδιωτικό υπάλληλο, έναν άνεργο από την Σαλαμίνα, έναν ακόμα άνεργο και έναν ακόμα ιδιωτικό υπάλληλο.
Εντόπισαν το μεγαλύτερο σε όγκο υλικό όλων των εποχών
Η αστυνομία κατά την διάρκεια της έρευνας στα σπίτια τους εντόπισε 118 ηλεκτρονικά ίχνη, ενώ οι διεστραμμένοι είχαν ενεργοποιημένο ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων και κατέβαζαν παιδικό πορνογραφικό υλικό από άλλους παιδόφιλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε διάφορα μέρη του πλανήτη! Μάλιστα, τα παιδάκια που απεικονίζονται είναι πιθανότατα από ευρωπαϊκές χώρες, καθώς το δερματάκι τους είναι άσπρο.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας κατασχέθηκαν:
• Είκοσι οχτώ (28) σκληροί δίσκοι Η/Υ
• Εννέα (9) φορητοί Η/Υ
• Πλήθος ψηφιακών δίσκων CDs - DVDs με δεκάδες χιλιάδες ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας, παιδικής πορνογραφίας, συνολικής χωρητικότητας 11.000 GB.

3 comments:

  1. Σκατά στην ψυχή τους....(όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου)

    ReplyDelete
  2. Το θέμα αυτό, κι εν γένει της παιδικής κακοποίησης, είναι θέμα ταμπού σήμερα. Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία και φυσικά να διοργανωθούν οι κατάλληλες ημερίδες τόσο στα παν/μια όσο και στα σχολεία με την σύμπραξη εκπαιδευτικών και ψυχολόγων.

    ReplyDelete
  3. Όλη μας η προσπάθεια Αγριμιώ, σ' αυτό έγκειται, στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης.

    Να είσαι καλά

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki