Wednesday 28 December 2011

Μεγάλη ανταπόκριση των Κυπρίων στην εκστρατεία
«Δέματα Αγάπης»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκστρατεία «Δέματα Αγάπης» που διοργανώνει στην Κύπρο ο ραδιοφωνικός σταθμός Άστρα και η μη κυβερνητική οργάνωση "Cyprus Stop Trafficking", για στήριξη 200 νηπίων στην Αθήνα, τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης. 

«Δέματα Αγάπης» για τα παιδιά της Αθήνας

Η εν λόγω εκστρατεία οργανώθηκε έπειτα από έκκληση του Δήμου Αθηναίων και σύμφωνα με ανακοίνωση του ραδιοσταθμού, στις κεντρικές αποθήκες των Κυπριακών Ταχυδρομείων έχουν ήδη συγκεντρωθεί 2.000 πακέτα, υλικό που ξεπερνά τα δύο εμπορευματοκιβώτια διαστάσεων 40 ποδών. 
Επίσης, οι εισφορές σε χρήματα ανέρχονται, μέχρι στιγμής, στο ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ περίπου. Τα χρήματα αυτά, κατόπιν εισήγησης του Δήμου Αθηναίων, θα αποστέλλονται υπό τη μορφή κουπονιών, που θα εξαργυρώνονται σε αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων στην Ελλάδα. 
Η ανταπόκριση των Ελλήνων της Κύπρου στην εκστρατεία είναι αθρόα, ενώ σημειώνεται ότι στην προσπάθεια αυτή συνεισφέρουν και Τουρκοκύπριοι. 
Αφού ο πρώτος στόχος για σίτιση των 200 νηπίων υπερκαλύφθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η εκστρατεία διευρύνεται, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων αστέγων, που ζουν στην Αθήνα.
Έθνος

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki