Monday 2 January 2012

Τον κάλεσαν στο ρεβεγιόν και ασέλγησε στο 11χρονο κοριτσάκι τους

Μια νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στην Μεσαρά του Ηρακλείου της Κρήτης καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 60χρονο άνδρα ο οποίος ασέλγησε σε βάρος μιας 11χρονης κατά την διάρκεια του ρεβεγιόν στο οποίο ήταν καλεσμένος από την οικογένεια της κοπέλας.

Σύμφωνα το cretalive.gr ο δράστης, που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

ΚΡΗΤΗ
Νέα υπόθεση παιδεραστίας
Φραστική επίθεση από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου δέχτηκε ο 62χρονος συνταξιούχος κατά την προσαγωγή του στο γραφείο της ανακρίτριας 


Άμεσα κλήθηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.
Περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα ο 62χρονος βρήκε ευκαιρία να μπει στο δωμάτιο της μικρής και, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε μέχρι του σημείου να βγάλει το εσώρουχο της. Έγινε όμως αντιληπτός από την οικογένεια και τους άλλους παρευρισκόμενους, όταν το κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται. Άμεσα κλήθηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.
Είναι το τρίτο περιστατικό παιδεραστίας που αποκαλύπτεται στο νησί μέσα σ' ένα περίπου μήνα.
Ο ασκός του αιόλου άνοιξε στο Ρέθυμνο με τη αποκάλυψη της σύλληψης του 47χρονου γυμναστή Νίκου Σειραγάκη που πιάστηκε επ' αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του με δύο ανήλικα αγόρια.

Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε η υπόθεση του 50χρονου άντρα, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος δύο 14χρονων κοριτσιών. Όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι του στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύονταν φρουρούμενος.
iefimerida

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki