Σε 15 λεπτά
- 470 γραμμάρια βούτυρο
- 175 γραμμάρια ζάχαρη
- 3 αυγά
- 650 γραμμάρια αλεύρι
World's Best Butter Cookies |
Πως το κάνουμε:
- Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
- Βάζω σε ένα μπολ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπώ με το μίξερ πολύ καλά για περίπου 5-10 λεπτά.
- Προσθέτω ένα ένα τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα.
- Προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχω ένα ομοιογενές μείγμα το οποίο θα κολλάει.
- Βάζω το μείγμα σε κορνέ.
- Φτιάχνω τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήνω στους 160 με 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν ελαφρά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Παραλλαγές:
- Βουτώ την άκρη του μπισκότου αφού ψηθεί σε λιωμένη κουβερτούρα και αραδιάζω σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα.
- Φτιάχνω μπισκότα γεμιστά βάζοντας μαρμελάδα ανάμεσα σε δυο μπισκότα ώστε να κολλήσουν.
- Βουτώ την άκρη του μπισκότου σε λίγη ζεστή μαρμελάδα και στη συνέχεια σε καβουρδισμένο αμύγδαλο.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ , ΑΠΛΟ & ΓΡΗΓΟΡΟ!!
ReplyDeleteΑν είναι της Μανούλας τότε είναι σίγουρα τέλεια τα μπισκοτάκια!!!
ReplyDeleteAdministrator,
Greek Food Shop