Friday 4 May 2012

Πατέρας έπαιξε την 13χρονη κόρη του στα χαρτιά!!

Ένας πατέρας από την Τουρκία που ήταν εθισμένος με τον τζόγο και χρωστούσε χρήματα από τα χαρτιά που έπαιζε, πούλησε την ίδια του την κόρη για να ξεχρεώσει!
Η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης της στις 4 Απριλίου στις αστυνομικές αρχές.
Ωστόσο, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα δήλωσε στην αστυνομία το πάθος του συζύγου της για τα χαρτιά και για τα λεφτά που χρωστούσε, ενώ εξομολογήθηκε ότι υποψιαζόταν ότι κρύβεται ο άνδρας της πίσω από την υπόθεση.
Την ίδια ώρα βέβαια, ο πατέρας αρνιόταν τις κατηγορίες και δήλωνε πως δε γνώρισε ούτε που βρίσκεται η κόρη του, ούτε ο συμπαίκτης στον οποίο χρωστούσε τα λεφτά.
Τελικά, η Αστυνομία ανακάλυψε τον καταυλισμό στον οποίο έμενε ο συμπαίκτης του πατέρα,  ο 20χρονος Μεχμέτ Καραμούς. Η 13χρονη κοπέλα βρισκόταν αιχμάλωτη μέσα σε μια σκηνή!
Μάλιστα, ο 20χρονος που ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, παραδέχτηκε στην ανάκριση ότι ο πατέρας του έδωσε την 13χρονη για να ξεχρεώσει και ότι δεν την είχε απαγάγει, ενώ υποστήριξε ότι την είχε ως δεύτερη γυναίκα του.
Όπως ήταν φυσικό ο 20χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκε κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Παράλληλα, δίωξη ασκήθηκε και στον πατέρα ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.
πηγή

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki