Wednesday 30 January 2013

Κλειδωμένο σε κλουβί βρέθηκε
ένα οκτάχρονο κοριτσάκι στο Μεξικό

Κλειδωμένο σε κλουβί μέσα σε τροχόσπιτο βρέθηκε ένα οκτάχρονο κορίτσι στο Μεξικό, ενώ η μητέρα του αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή όπου βρισκόταν το τροχόσπιτο, μετά από πληροφορίες που έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας στις Αρχέ.
 

New Mexican girl found locked in cage

Η 33χρονη Σίντι Πατριάρκιας και ο φίλος της συνελήφθησαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε το κοριτσάκι απομονωμένο στο κλουβί.
Οι αστυνομικοί βρήκαν το κοριτσάκι κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί, το οποίο είχε τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα του τροχόσπιτου.

Το κλουβί, το οποίο είχε κατασκευαστεί από τον σύντροφο της γυναίκας, διέθετε δύο λουκέτα, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ένα μικρό στρώμα. Η μητέρα αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου από αμέλεια, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Το οκτάχρονο κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν βρέθηκαν στοιχεία σωματικής κακοποίησης. 

Όπως ανακοίνωσαν οι ιατροί, το κοριτσάκι πάσχει από μικροκεφαλία, μια κατάσταση όπου η περίμετρος της κεφαλής είναι μικρότερη από το κανονικό. 
πηγή  tanea

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki