Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Δύο φοιτητές νεκροί από αυτοσχέδιο μαγκάλι εν έτει 2013!
Σε ποια δεκαετία μας γύρισαν;

Ημέρα πένθους στο ΤΕΙ Λάρισας
 
Μία τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες με δύο φοιτητές να έχουν χάσει τη ζωή τους από αναθυμιάσεις μαγκαλιού (έκοψαν θερμοσίφωνα και τον έκαναν μαγκάλι) και άλλους τρεις να νοσηλεύονται. 
Έκοψαν θερμοσίφωνα για να τον κάνουν μαγγάλι και να ζεσταθούν και πέθαναν.

Πηγή: ekorinthos.gr
Διαβάστε περισσό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Επικοινωνία Δημοσίευση:01/03/2013 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | από thimiostp Έκοψαν θερμοσίφωνα για να τον κάνουν μαγγάλι και να ζεσταθούν και πέθαναν.

Πηγή: ekorinthos.gr
Διαβάστε περισσότερα
.
Νεκροί είναι οι Σ.Π. και Ν.Π. 21 και 22 χρονών από την Εύβοια και την Κρήτη αντίστοιχα, ενώ από τους τρεις που νοσηλεύονται, οι δύο είναι σε κωματώδη κατάσταση και ο τρίτος από τα Ιωάννινα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
.

Αυτό το μαγκάλι στοίχισε τη ζωή
στους δύο φοιτητές
πηγή: newsbomb

Οι νεαροί που βρέθηκαν στο σπίτι της οδού Παπαζαχαρίου στη Φιλιππούπολη της Λάρισας αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες και έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνα για να ψήνουν και να ζεσταίνονται. Ο θάνατος προήλθε από τις αναθυμιάσεις το απομεσήμερο όταν τους πήρε ο ύπνος στο κλειστό δωμάτιο! Τους βρήκε μία φίλη τους στις 6 το απόγευμα, που πήγε να τους επισκεφτεί, χτυπούσε το κουδούνι, αλλά δεν της άνοιγε κανείς. Τότε φώναξε τη σπιτονοικοκυρά, πήρε το κλειδί, άνοιξε και αντίκρισε το τραγικό θέαμα.
.

Οι νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς (ο ένας από την Χαλκίδα) νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είχαν πάει για επίσκεψη.
Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν αργά τη νύχτα στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας όταν άρχισαν να καταφθάνουν γονείς και συγγενείς των πέντε παιδιών ήταν πραγματικά τραγικές.


Στο ΤΕΙ κηρύχθηκε για σήμερα ημέρα πένθους, ενώ οι σοροί των δύο παιδιών αναμένεται να μεταφερθούν εντός της ημέρας στις πατρίδες τους.
Τα αίτια για την τραγωδία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας....

Klik VIDEO 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου