Saturday 9 March 2013

Θερινό Σχολείο από το Αστεροσκοπείο Αθηνών
Εγκυκλοπαιδικά: Έτσι Βλέπω Το Σύμπαν (Μέρος 1ο)

Θέμα του «Το Σύμπαν και οι τελευταίες ανακαλύψεις» 
Για όσους μαθητές το επιθυμούν από τα Γενικά Λύκεια της Αττικής.
Αιτήσεις ως τις 30 Απριλίου
.
Αιτήσεις ως τις 30 Απριλίου
Το 18ο Θερινό σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών με θέμα «Το Σύμπαν και οι τελευταίες ανακαλύψεις» θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όσοι μαθητές το επιθυμούν από τα Γενικά Λύκεια της Αττικής. 
Το φετινό πρόγραμμα (2-4 Σεπτεμβρίου 2013) είναι ανανεωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών στην αστροφυσική, στη διαστημική και στο περιβάλλον αλλά και στη γενικότερη σύνδεση των μαθητών με την τεχνολογία και τον πολιτισμό. 
.

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο θερινό σχολείο θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση στην οργανωτική επιτροπή μέσω των σχολείων τους ως τις 30 Απριλίου.  
Θα πρέπει να αναφέρουν σε αυτή απαραίτητα το ονοματεπώνυμό τους, το σχολείο στο οποίο φοιτούν, τη διεύθυνση κατοικίας και τα αντίστοιχα τηλέφωνα, αλλά και την επίδοσή τους στα Μαθηματικά, στη Φυσική, στην Αστρονομία και στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση στη διεύθυνση: Προς Γραμματέα του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κυρία Ουρανία Κουμεντάκου, P.O. BOX 20048, 118 10 Αθήνα.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Θερινού Σχολείου θα επιλέξουν τους μαθητές με βάση τις αιτήσεις τους και στη συνέχεια θα ενημερώσουν τα σχολεία. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Ουρανία Κουμεντάκου, γραμματέα του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) στα τηλέφωνα 210 3490.150 και 210 8109.171 αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ourania@astro.noa.gr
πηγή: tovima

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki